• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Living Trio Smart Travel Sistem Temiz Durumda Ankaradan

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.ozelden yazamiyormusum burda yeniyim.renk benim istedigim renk degil.o yuzden sizi oyalamak istemem.eger onumuzdeki haftalarda ben bulamamis sizde satmamis olursaniz tekrar konusuruz.simdilik hoscakalin.kolay gelsin.... ;)

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.ozelden yazamiyormusum burda yeniyim.renk benim istedigim renk degil.o yuzden sizi oyalamak istemem.eger onumuzdeki haftalarda ben bulamamis sizde satmamis olursaniz tekrar konusuruz.simdilik hoscakalin.kolay gelsin.... ;)

Tamamdir kolay gelsin ozelden numarami atmistim telden ulasabilirsiniz

Tek araba: 450 TL
Tek Port bebe: 250 TL
Tek Ana Kucağı (araçta kullanma aparatı dahil): 200 TL

Fiyatlar pazarlığa tabidir. :)

Araba özellikleri neler çift yönlümüydü bide bu özellik bence istersen sapları birleşiyor sanki bide 450 çok sıfır var 300lüklrr ikinci el neden yüksek paraya ihtiyacınızda yok yardımcı olursanız alabilirim kargo fiyatı hakkında bilginiz varmı benm pusete ihtiyacım acil var durumda çok yok asgari geçineniz

Araba özellikleri neler çift yönlümüydü bide bu özellik bence istersen sapları birleşiyor sanki bide 450 çok sıfır var 300lüklrr ikinci el neden yüksek paraya ihtiyacınızda yok yardımcı olursanız alabilirim kargo fiyatı hakkında bilginiz varmı benm pusete ihtiyacım acil var durumda çok yok asgari geçineniz

mesajinızı yeni gördüm sadece arabayı 400 TL'ye bırakırım isterseniz

Merhaba port beebe ve ana kucağı için son fiyatınız nedir? İkisine ihtiyacımız var uygun bir fiyat verebilecekmisniz?

Back