Bebek İkinci El Chicco Living Trio Smart Travel Sistem Temiz Durumda Ankaradan

2boys_mother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
101
1
96
Severek ve beğenerek aldığımız ama oğlumuzu bir türlü oturtamadığımız arabamız port bebe ve ana kucağını eklentileri çantası yağmurluğu ile birlikte vereceğiz. Nisan 2013te Joker (Ümraniye Carrefour dan) 1499 TL'ye alındı. gayet temiz durumda. Alan arkadaş çok memnun kalacak. port bebemizi sadece oğlumuzu hastaneden çıkartırken kullandık. sadece ana kucağının fotoğrafını ekleyemedim. isteyen olursa onu da ekleriz

Fiyatımız 750 TL ankara içi elden teslim ederim ama tekliflere de açığız

Son düzenleme:
ankara içi elden 700tl. fiyat konusunda komisyonunu üzerine eklemek kaydıyla sanalpazar üzerinden 740tl taksitli de yapabiliriz.

Fiyatiniz yuksek pembe grisi var sıfır gibibaşka bir arkadasin bir bakin isterseniz 500 istiyor ve o bile henüz satanadı.

Fiyatiniz yuksek pembe grisi var sıfır gibibaşka bir arkadasin bir bakin isterseniz 500 istiyor ve o bile henüz satanadı.

Ürünün asıl fiyatının %50 altına vermeyi düşünüyorum zaten. tabi bunun yanında az kullanım ve sıfır deformasyon da var. kutusu hariç faturasıyla birlikte herşeyini 700 TL ye vereceğim

Arkadaşlar gerçekten çok temiz ve güzel bir ürün dediğim gibi şu an piyasada 1500 TL nin üstüne satıyorlar 700 tl'ye vereceğim. Ürünü diğer ürünlerle karıştırmayın CHICCO LIVING TRIO SMART Travel Sistem en ucuzu .com ya da akakce. com sitelerinden de fiyatlara bakabilirsiniz.

pembe grisi bir alt modeli bunun ana kucağı apartının araç için alt sandığı var ve kumaş kalitesi de farklı

doğrudur o kadar bilgim yok tabii. bebeğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pembeye talip olamadım ama kızım olcağını bilsem isterdim onu almayı çünkü 500 çok uygun geldi üstelikte izmirden ben de izmirdeyim. sizinki cinsiyet farkettirmeyecek bir renk dediğiniz üstünlükleri de vardır mutlaka ama hem 700 hem de kargo ücreti olacak size iyi satışlar diliyorum. bende cinsiyet öğrenince uygun birşey bulurum inşallah.

izmir için kargo konusunu aşabiliriz eşim gelecek hafta izmire gidecek yine de siz bilirsiniz.

özelden yazan arkadaşlar için mesajlarınızı burdan yazarsanız sevinirim parça parça satmayı düşünmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…