- 3 Mart 2014
- 101
- 1
- 96
- Konu Sahibi 2boys_mother
-
Fiyatiniz yuksek pembe grisi var sıfır gibibaşka bir arkadasin bir bakin isterseniz 500 istiyor ve o bile henüz satanadı.
Fiyatiniz yuksek pembe grisi var sıfır gibibaşka bir arkadasin bir bakin isterseniz 500 istiyor ve o bile henüz satanadı.
pembe grisi bir alt modeli bunun ana kucağı apartının araç için alt sandığı var ve kumaş kalitesi de farklı
doğrudur o kadar bilgim yok tabii. bebeğimin cinsiyeti belli değil henüz o yüzden pembeye talip olamadım ama kızım olcağını bilsem isterdim onu almayı çünkü 500 çok uygun geldi üstelikte izmirden ben de izmirdeyim. sizinki cinsiyet farkettirmeyecek bir renk dediğiniz üstünlükleri de vardır mutlaka ama hem 700 hem de kargo ücreti olacak size iyi satışlar diliyorum. bende cinsiyet öğrenince uygun birşey bulurum inşallah.
izmir için kargo konusunu aşabiliriz eşim gelecek hafta izmire gidecek yine de siz bilirsiniz.
Peki biraz indirim yqpabilirmisiniz ? Bende esimle konuşup size haber vereyim
resimlerde 2 parça olarak görüyorum ama 3 parça olması lazım değil mi bende ankaradayımözelden yazan arkadaşlar için mesajlarınızı burdan yazarsanız sevinirim parça parça satmayı düşünmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?