cnm merhaba,
aradığım araba bu e-bebek 2 elde aynısından buldum 145 tl ye yanlız ayak korumalığı yok , kesin alıcıyım 160-170 tl ye uygun olursa hemen almak isterim
ortak noktada buluşsak olmaz mı cnm 200 desek
200 verebilirim ancak 145 e buldum zaten ama ön koruması var ayak koruması yok(kış için) olmazsa onu alıcam napayım, uygun olursa yarın sabah hemen havaleni yaparım sende yarın kargoya verirsin
e bebek 2. el ilan sayfasında 6. sayfada cnm , ben daha araştırıyorum, düşünürsen bana dön lütfen, (hani olurda satamazsın fallan :) bana mutlaka msj at olur mu
Merhaba;
Alalı 1 sene olmadı, kızım 1.5 yaşında. Bebek arabasına binmiyor, sokakta hiç kullanmadık, sadece avmlerde uyurken bindi. Benim için gereksiz bir hal aldı, o yüzden elimden çıkarmak istiyorum. Ürün sıfırı 350-TL, ben yanında 50-TL lık adaptörüyle birlikte 250-TL ya vereceğim. Yağmurluğu, tentesini vs onlar zaten yeni duruyor.
İlgilenen olursa arabaya indiğimde fotosunu ekleyeceğim.
Ankara içi olursa sevinirim, 6 kg falan sanırım araba, kargosu yüksek tutabilir.
Temsili resmi bu:
merhaba arabanıza bende talibim yanlız çok kullanılmamış olduğuna dair arabanın kendini çekip gönderebilirmisiniz