Bebek İkinci El Chicco Liteway Puset- Mor olan- Ankara içi elden teslim edilebilir.

seniser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
212
2
Merhaba;

Alalı 1 sene olmadı, kızım 1.5 yaşında. Bebek arabasına binmiyor, sokakta hiç kullanmadık, sadece avmlerde uyurken bindi. Benim için gereksiz bir hal aldı, o yüzden elimden çıkarmak istiyorum. Ürün sıfırı 350-TL, ben yanında 50-TL lık adaptörüyle birlikte 250-TL ya vereceğim. Yağmurluğu, tentesini vs onlar zaten yeni duruyor.

İlgilenen olursa arabaya indiğimde fotosunu ekleyeceğim.

Ankara içi olursa sevinirim, 6 kg falan sanırım araba, kargosu yüksek tutabilir.

Temsili resmi bu:

cnm merhaba,

aradığım araba bu e-bebek 2 elde aynısından buldum 145 tl ye yanlız ayak korumalığı yok , kesin alıcıyım 160-170 tl ye uygun olursa hemen almak isterim

cnm merhaba,

aradığım araba bu e-bebek 2 elde aynısından buldum 145 tl ye yanlız ayak korumalığı yok , kesin alıcıyım 160-170 tl ye uygun olursa hemen almak isterim

Yook, hayır, bunun fiyatında indirim yapamam, hele dediğiniz rakam hiç olmaz, doğru dürüst kullanmadığım birşey neticede.

200 verebilirim ancak 145 e buldum zaten ama ön koruması var ayak koruması yok(kış için) olmazsa onu alıcam napayım, uygun olursa yarın sabah hemen havaleni yaparım sende yarın kargoya verirsin

200 verebilirim ancak 145 e buldum zaten ama ön koruması var ayak koruması yok(kış için) olmazsa onu alıcam napayım, uygun olursa yarın sabah hemen havaleni yaparım sende yarın kargoya verirsin

Dediğim gibi maalesef, dediğiniz ürünü siz mağazada mı gördünüz, 2.el sayfasında bulamadım e-bebekin, inşallah istediğiniz gibi bulursunuz ama ben daha fazla indiremem. İyi günler .

e bebek 2. el ilan sayfasında 6. sayfada cnm , ben daha araştırıyorum, düşünürsen bana dön lütfen, (hani olurda satamazsın fallan :) bana mutlaka msj at olur mu

e bebek 2. el ilan sayfasında 6. sayfada cnm , ben daha araştırıyorum, düşünürsen bana dön lütfen, (hani olurda satamazsın fallan :) bana mutlaka msj at olur mu

Aynı model değil o living modeli Dediğim rakamın altına daha fazla inmem, arabanın arkasında duruyor zaten. Görüşmek üzere. Önbar olmasaydı o fiyata verirdim ama.

merhaba arabanıza bende talibim yanlız çok kullanılmamış olduğuna dair arabanın kendini çekip gönderebilirmisiniz

merhaba arabanıza bende talibim yanlız çok kullanılmamış olduğuna dair arabanın kendini çekip gönderebilirmisiniz

Gönderirim tabi, ancak yarın atayım olur mu, arabanın arkasında bebek arabamız, garantisi devam ediyor ancak faturayı bulabilir miyim bilmiyorum, Söğütözü bebeğim mağazasından almıştım Kasım Aralık gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…