• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco liteway puset ile takas olabilecek cift yönlü bebek arabası arıyorum acillll

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Cift yönlü fazla hantal olmayan hafif bi araba istiyorum arkadaslar bizde chicco liteway var 1 yıl oglum için kullandm kizim henüz 1 aylik ilk bi yil yüzü bana dönük olsun istiyorum elinde aradigim özellikte araba olan varsa resim atar mısıniz

sizin arabanıza uygun anakucağı var chıcconun ondan alın bence sonradan büyüyünce o arabayla daha rahat edersiniz

Eger dusunurseniz iki arabam var biri travel set cok hafif degil ama emniyetlidir memnun kalirsiniz digeride cift yonlu ama mavi pek kullanmadim onu.var zaten forumlarda ilani . ozelden yeni donebildim size bizede oyle bisey lazim buyudu benim cocuk

sizin arabanıza uygun anakucağı var chıcconun ondan alın bence sonradan büyüyünce o arabayla daha rahat edersiniz
Benimki chicco liteway sizin dediginiz chicco liteway plus modelinde var bildigim kadariyla buna puset olmuyo

Eger dusunurseniz iki arabam var biri travel set cok hafif degil ama emniyetlidir memnun kalirsiniz digeride cift yonlu ama mavi pek kullanmadim onu.var zaten forumlarda ilani . ozelden yeni donebildim size bizede oyle bisey lazim buyudu benim cocuk
Mavi dediginiz hangisi etiketler misiniz beni

bende bu var düşünürseniz. çok az kullanıldı tertemiz. piyasadaki satış fiyatı 400-500 arası.

Eklentiler

• 8886-atlantis3.webp
    8886-atlantis3.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 29
Pierre cardin ps-312 çift yönlü var
Sağ üstteki mavi renkliden ilgilenirseniz whatsapptan foto yollarım
Ederinin yarısını düşünüyoruz
Cidden çok rahat ettik gittiğimiz yerde uyuduğunda beşik oldu gezerken konforlu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 22