Chicco liteway baston bebek arabası

beren20

Bal oğlum Kerem💕💕 Bal kızım Gökçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
3.773
4.051
Merhaba kızlar chicco liteway baston bebek arabası kullandınız mı ya da duyumlariniz hangi yönde yardımcı olur musunuz?

Hafif kullanışlı bebegimin rahat edeceği bir araba almak istiyorum. Puset de alacağım için ilk aylar onu kullanırım diye düşünüyorum.

Bende bu ürünün travel olanını aldım pratik ve kullanışlı görünüyor. Bebeğimiz doğunca deneyeceğiz artık

Bende bu ürünün travel olanını aldım pratik ve kullanışlı görünüyor. Bebeğimiz doğunca deneyeceğiz artık
Ben hala karar verip de bebek arabasını alamadım kafam çok karışık inşallah doğru seçimi yapabilirim.

Biz kullaniyoruz oglum suan 2.5 yaşında cok memnun kaldım hafif ve kullanışlı tavsiye ederim.

Biz kullaniyoruz oglum suan 2.5 yaşında cok memnun kaldım hafif ve kullanışlı tavsiye ederim.
Teşekkürler bilgi verdiğin için tutma kolunun bütün olmaması dezavantaj mı bir de ana kucagi oturma ünitesinin üzerine yerlesiyor degil mi?

Teşekkürler bilgi verdiğin için tutma kolunun bütün olmaması dezavantaj mı bir de ana kucagi oturma ünitesinin üzerine yerlesiyor degil mi?
Hayır canım benim için dezavantaj değildi rahatsız olmadım yani.
Ana kucağını almadim canım ben niyeyse çocukların rahat ettiklerini düşünmüyorum iki büklüm oluyorlar hiç kullanmadım.

X