• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları chicco lite way ile ilgili bir sorum var kızlar.

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Bebisim nasipse nisanda doğacak kızlar bebek arabasi doğar doğmaz kullanmaya başlayacağım ama travel sistem istemiyorum. Lite way istiyorum hafif olmasi ve fiyatindan dolayi.Doğar doğmaz kullanılır diyolar ama rahat mı gerçekten merak ediyorum.Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Canım ucuza travel system bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolasın önerin için.Sitede fiyatlar genel olarak uygun geldi bana.Ama netten hiç alışveriş yapmadım,güvenilir bi sitedir mi acaba?

Sağolasın önerin için.Sitede fiyatlar genel olarak uygun geldi bana.Ama netten hiç alışveriş yapmadım,güvenilir bi sitedir mi acaba?

Canım ben iki kere sipariş verdim.İkisi de 2 gün sonra elime ulaştı.Yeni kurulmuş fiyatlar bayaı uygun ilk alacağım zaman ben de biraz şaşırmıştım.en son 4 gün önce chicconun bebek arabasından sipariş etmiştim.Sıkıntı yaşamadım yani.

Canım ben iki kere sipariş verdim.İkisi de 2 gün sonra elime ulaştı.Yeni kurulmuş fiyatlar bayaı uygun ilk alacağım zaman ben de biraz şaşırmıştım.en son 4 gün önce chicconun bebek arabasından sipariş etmiştim.Sıkıntı yaşamadım yani.

Chicco'nun hangi modelini aldınız?

Chicco Smplicity Plus Puset Bunu aldık ama kız kardeşime aldık. Benim aldığım ürün yukarda linkini verdiğim ürün canım.

Bebisim nasipse nisanda doğacak kızlar bebek arabasi doğar doğmaz kullanmaya başlayacağım ama travel sistem istemiyorum. Lite way istiyorum hafif olmasi ve fiyatindan dolayi.Doğar doğmaz kullanılır diyolar ama rahat mı gerçekten merak ediyorum.Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

ilk doğumumu ekimde yaptım kış bebeğiydi zaten dışarı çıkmadık.ilkbaharda liteway aldım.çok memnun kaldım.halada oğlum biniyor 4 yaşında .ama yeni doğan için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.şimdi nisan annnesi olucam yeni doğan için uygun bi travel yada 2.el bakıyorum kraft twist ve casaul cadillac .casaul da güzel şık ama güvenliği tereddüt ettirdi.devrilirmi acaba.twiste baktım.galiba pusettle araba katlanmıyormuş.araştırıyorum daha.liteway kesinlikle tavsiye ederim ama hemen kullanacaksan biraz zorlanabilirsin.içine bol battaniye koyman gerek.çünkü içi çok yumuşak değil

chicco nun lıte way bebek pusetını aldık henüz kullanmadımk evin içerisinde kullanıyoruz am tulumu olduğu için dişarda rahatlıkla kullanılacağının kanısındayım hem çok hafif vede tekerleklerı sizi yormadan hareket ediyor

ilk doğumumu ekimde yaptım kış bebeğiydi zaten dışarı çıkmadık.ilkbaharda liteway aldım.çok memnun kaldım.halada oğlum biniyor 4 yaşında .ama yeni doğan için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.şimdi nisan annnesi olucam yeni doğan için uygun bi travel yada 2.el bakıyorum kraft twist ve casaul cadillac .casaul da güzel şık ama güvenliği tereddüt ettirdi.devrilirmi acaba.twiste baktım.galiba pusettle araba katlanmıyormuş.araştırıyorum daha.liteway kesinlikle tavsiye ederim ama hemen kullanacaksan biraz zorlanabilirsin.içine bol battaniye koyman gerek.çünkü içi çok yumuşak değil

Dediğiniz gibi araba katlanmiyorsa zaten işime hiç yaramaz özel aracimiz yok zaten otobüslerde de bebek arabasını katlamadan binemiyorsun.Hafif ve ilk aylardan itibaren kullanabilecegim birşey olması lazım.Gidip magazada bi incelemem lazım modelleri.Tecrubelerini paylaştığınız için teşekkürler.

chicco nun lıte way bebek pusetını aldık henüz kullanmadımk evin içerisinde kullanıyoruz am tulumu olduğu için dişarda rahatlıkla kullanılacağının kanısındayım hem çok hafif vede tekerleklerı sizi yormadan hareket ediyor

Güle güle kullanın inşallah arabanızı.Kullandiginizda da yorumunuzu yazarsaniz sevinirim.

Kızım için aldım ben ama sanırım 10 aylık filandı aldığımda.
Yenidoğanlar için maalesef tavsiye edemem ama 6 aydan sonra kullanılabilecek rahat bir bebek arabası. Bi kere tam yatarlı değil ama PLUS modelini alırsanız anakucağı da takar kullanırsınız o ayrı. Sadece puset alacaksanız PLUS olmayan ve anakucaksız model yani, içi çok konforlu değil, bunu da eklemeliyim ama sürüş ve taşıma anlamında kullanışlı.

ben de Kraft penta6 travel sistem aldım ama ekim bebeği olduğu için benmki ne pusetini kullanabildik ne arabayı.ayrıca araba cok hantal bagaja bıle sıgmıyo pusetını de hıc kullanmadık bebek ıcındeyken cok agır oluyo bende coook pişmanım lite way almadığıma ama sen nisan ayında hemen çıkarmaya baslarsan yenidoğana uygun olmaz diye okumuştum yine bu forumda:40:

Back