Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Chicco lite way Bebek Arabası

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Arkadaşlar Bebeğime araba almayı düşünüyorum hem tam yatar olsun, hem hafif hem de uygun fiyata olsun istiyorum yardımcı olur musunuz?
Aklımda chicco lite way var çok övüyolar ama bilemiyorum biraz pahalı acaba uygun fiyata nerden alabilirim yada daha iyi bir araba modeli var mı aklınızda..

Liteway plus mı? Ben liteway 2 kullanıyorum kızım için. Yön değişmediği için ilk 6 ay kullanmadım. Pierre cardin twist almıştım o daha konforlu geldi. Kızım oturmaya başladığında ve havaların da ısınmasıyla liteway e geçiş yaptık. Hafifliği, kapladığı alan ve kalitesi açısından ben de kızım da memnunuz. Alınabilecek en iyi baston araba bence.

Kaçıncı aydan sonra önerirsiniz acaba kızım henüz 3 aylık

Kaçıncı aydan sonra önerirsiniz acaba kızım henüz 3 aylık
Kızım 5 aylıktı yavaş yavaş kullanmaya başladık. Şimdi 6.5 aylık araba olarak sadece litewayi kullanıyoruz. Yalnız beni bir süre görmediğinde yine huysuzlanıyor o zaman da kanguruya geçiyoruz.

İyi almışsınız bulsam hemen alırım ama şuan çok pahalı 600 üstünde
Evet gördüm fiyatları bende baya uçmuş yılbaşından sonra. Bir arkadaşa hediye alıcam aynısından, tanıdık mağazada zam öncesinden 1 tane kalmış 400 tlye veririm demişti. İsterseniz etrafınızda chicco ürünlerini satan mağazalar varsa bir sorun belki kalmıştır ellerinde

Bilemiyorum tabi araştırmadan almam nette baya pahalı amaa

Bilemiyorum tabi araştırmadan almam nette baya pahalı amaa
Tabi iyice araştırmak lazım. İllaki Bulursunuz daha uygun fiyata. Aslında şubat ayında ebebekte her gün farklı üründe %28 indirim oluyor. Geçtiğimiz şubatta kızımın ileride olacak hemen hemen tüm ihtiyaçlarını oradan çok uygun fiyata alıp stoklamıştım. Bu tarz kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederim

Neden sadece subat

Liteway i yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hem de 2 çocuk için. Dahası pazar, market, çanta taşıma arabası olarakta Öyle sağlam ki 4 sene daha kullanılır..çocuklar da rahat içinde hem oturup hem yatıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…