- Konu Sahibi istanbul82
umarım cıddı bırsey degıldır canım tamam carsamba gorusuruz
senden haber bekliyorum.. yarın kanguruyu yanıma alıp öğlen kargoya vereceğim inşaallah.. eft yi yapınca haber verirsen sevinirim.. görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım cıddı bırsey degıldır canım tamam carsamba gorusuruz
senden haber bekliyorum.. yarın kanguruyu yanıma alıp öğlen kargoya vereceğim inşaallah.. eft yi yapınca haber verirsen sevinirim.. görüşmek üzere
sen musaıt olmayınca bugun esım gelır gelmez yaparım eft yı maıllere bakabılıyorsan adresımı gonderırım bakamam dersen telefonunu verırsen ararım senı canım eft yapınca bende adrsımı gonderırım sana
canım gunaydın esım gun ıcınde yatıracak paranı maıl adresıne mesaj gonderdım onada bakar mısın sımdıden gule gule kullan
mailini aldım
eft yapılınca haber verirsin.. kanguru yanımda.. bugün kargoya verebilirim.. görüşmek üzere
canım eft yaptı esım az once haberın olsun sende kontrol et kargoyu verınce ne kadar tuttugunuda ve takıp nosunu haber verırsen sevınırım ıyı gunlerde harca paranı canım cok sagol
çok teşekkur ederım canım calıstıgın halde soz verdıgın gıbı kargoya verdıgın ıcın hersey ıcın sagol