• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco kanguru 40tl./Satılmıştır.

senden haber bekliyorum.. yarın kanguruyu yanıma alıp öğlen kargoya vereceğim inşaallah.. eft yi yapınca haber verirsen sevinirim.. görüşmek üzere

sen musaıt olmayınca bugun esım gelır gelmez yaparım eft yı maıllere bakabılıyorsan adresımı gonderırım bakamam dersen telefonunu verırsen ararım senı canım eft yapınca bende adrsımı gonderırım sana

canım gunaydın esım gun ıcınde yatıracak paranı maıl adresıne mesaj gonderdım onada bakar mısın sımdıden gule gule kullan

mailini aldım

eft yapılınca haber verirsin.. kanguru yanımda.. bugün kargoya verebilirim.. görüşmek üzere

canım eft yaptı esım az once haberın olsun sende kontrol et kargoyu verınce ne kadar tuttugunuda ve takıp nosunu haber verırsen sevınırım ıyı gunlerde harca paranı canım cok sagol

cok ama cok tesekkur ederım arkadasım ,bıraz gec bır cevap oldu kusuruma bakma oglumun okulunda cocuk senlıgı vardı onunla kosusturduk hamılede olunca cok yoruldum cevabı hemen yazamadım . Kargom geldı hedıyenı cok begendım ayrıca , kanguru koydugun fotografın bırebır aynısıydı ve tertemızdı ,soz verdıgın ve sozunu tuttugun ıcın , ben odemeyı bırkac gun gecıktırınce vazgecmedın ıcın , samımıyetın dostlugun ıcın kısacası hersey ıcın cok ama cok tesekkur ederım canım senınle alısverıs yapmak cok keyıflıydı . Kesınlıkle dıger arkadaslara istanbul82 tavsıye ederım guvenlı ve sorunsuz bır alısverıs ıcın .Kendıne ve bebısıne cok ıyı bak

Back