Bebek İkinci El Chicco kanguru 40tl./Satılmıştır.

istanbul82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
461
1
48
İstanbul
Alana şimdiden hayırlı olsun

Eklentiler

• $k-3.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $k-2.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $k-2.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 53
aslında ben de ilan vereyim vermeyeyim diye tereddütlüyüm.. belki de haklısın lazım olur..

ama araba aldık diye fazlalık gibi hissetmeye başladım biraz..

yok yok satma sen bunu lazım oluyor atıyorum markete gidiceksin hemen oturtuyorsun gidiyorsun arabadan iyi ve pratik
sen beni dinle bebek doğduktan 6 ay sonra satarsın hava rüzgarlı falan oluncada buna koyuyorsun daha az rüzgar alıyor ve en önemlisi sana yakın hissediyor bu arada kargonu verdim sana takip nosunu mesaj atıcam canım

canım esımle konustum o da begendı cok ama bız ayın 15.sonra alabılırız ancak dedı eger satılmazsa o zamana kadar nasıp olursa almak ısterım canım cok sagol

canım esımle konustum o da begendı cok ama bız ayın 15.sonra alabılırız ancak dedı eger satılmazsa o zamana kadar nasıp olursa almak ısterım canım cok sagol

tamam ya problem değil madem karı-koca beğendiniz :):) istiyorsunuz ben de tamam diyorum..
15 yakın tarih zaten.. kanguru sizindir :) şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim
mail adresim var sizde.. 15inde tekrar görüşürüz inşaallah.. iyi akşamlar

canım yenı gordum almak ıstıyorum sut sagma makınası ıcın ayırdıgım paradan verecegım cok begendım cunku odemeyı nasıl yapalım eft hesabın varsa yatırayım canım ozel mesaj hakkım yok bana ulasırsan sevınırım

mail göndermişsin ben bugün görebildim cevap yazdım, bilgin olsun

cok tesekkur ederım canım esım gelır gelmez en gec 5.5 da gelıyor yatıracagım paranı gule gule kullan canım , ben de maılden adresımı gonderırım sana yatırınca yıne mesaj gonderırım canım cok sagol

tamam hayrını gör inşaallah

mail adresim sende var.. oradan görüşürüz.. adresini verirsin.. yarın kargoya veririm inşaallah

yalnız ben çalıştığım için sadece öğle yemeğine çıktığımda gönderebilirim.. şimdiden bilgin olsun

tekrar merhaba
yarın ben izin almak durumunda kaldım.. o yüzden iş yerinde olamayacağım.. maillere de bakamayacağım
şimdiden kusura bakma.. mailine yanıt yazamayacağım ve adresini de yarın göremeyeceğim
diğer gün haberleşiriz inşaallah, olur mu.. görüşmek üzere

umarım cıddı bırsey degıldır canım tamam carsamba gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…