• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Görüntülü Bebek Dinleme Telsizi ÜCRETSİZ KARGO..!

Thrush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
235
1
116
İzmir
$ch2.JPG $ch.JPG

ihtiyacım kalmadığı için satıyorum ürün sıfırdan farksız çok temiz ve az kullanıldı.
chicco kalitesi ile.. ürünün fiyatı 500 tl civarında ama bilinmeyen bi sitede en düşük 370 tl ye gördüm
benim verebileceğim rakam 250 kargoda benden ilgilenenlere duyurulur..

irtibat için b_ozen@hotmail.com

Chicco Görüntülü Bebek Dinleme Telsizi

DECT Teknolojisi
Kızılötesi video kamera daha iyi bir odaklama için kolaylıkla ayarlanabilir ve çevrilebilir.
Ebeveyn ünitesine dahil olan şarj edilebilir batarya.
150 m çekim alanı
Fonksiyonları:

Ses kontrolü
Gece lambası
Kızılötesi LEDler
Kamera
Ana Ürün
2 inc ekran
Ses düzeyi ışıkları
Ses Aktivasyonu
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya

Arkadasim yanlis anlama tabiki herkes satis yaparken kazanmak icin yapar ama ben bu urunden istiyorum ve yurtdisindan sitedn alicam bu fiyata sifirini almis oluyorum

öncelikle hala güncel mi? çekimi benim için çok önemli, başka bir marka var bende ama 2 oda ötede çekmiyor görüntü alamıyorum. siz kullandıysanız bilirsiniz uzaklaştıkça çekimi düşüyormu acaba?

ilan güncel arkadaşım
130 metrekarelik bi evde güzel çekiyor
özelliklerinden bakabilirsin.. :)

Buna benzer ben de kullanıyorum(weewell bendeki) ve alışınca bebefon o kadar saçma ve gereksiz görünüyor ki insana anlatamam. Gerçekten kafanızda soru işareti olmasın süper bir şey, bence fiyat da çok iyi. Neticede herkes yurtdışından temin edemiyor mesla biz paşa paşa verdik parasını...

Back