• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El CHICCO FEEL ANA KUCAGI-ERKEK-KIZ BEBEK-HAMİLE GİYİM/satılmıştır

yagmurgozlum54

Büyük insɑn dinlemeyi bilendir
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
891
237
103
IMG_4385.JPG
IMG_4393.JPG
IMG_4394.JPG
IMG_4395.JPG
IMG_4396.JPG
IMG_4403.JPG
IMG_4404.JPG
IMG_4407.JPG
IMG_4408.JPG
IMG_4417.JPG
IMG_4418.JPG
IMG_4368.JPG
IMG_4369.JPG
IMG_4370.JPG
IMG_4375.JPG
IMG_4409.JPG
IMG_4390.JPG
TOPLU SATIS YENIDOGAN ERKEK 0-3 AY
CHICCO MARKA TULUM,
CHICCO,CARTERS ÇITÇITLI BODYLER VAR,ZIBIN TAKIMLARI VE KUNDAK BATTANIYE,CORAPLAR,ELDIVENLER
HEPSİ 45 TL PTT KARGO ILE GONDERILIR
CHICCO FEEL ANA KUCAGI 120 TL

HAMİLE KIYAFETLERİ TANE 10 TL
SADECE MELDO HAMILE TUNIK ELBISE 75 TL IDI

Son düzenleme:
Yazmadan edemedim
o Zıbin takımları benim sana ikisini 5 tl den biri hiç giyilmemiş olarak gönderdiklerim gibi geliyor eğer öyle ise tanesini 7 tl den mi satiyorsun:KK20:

Yazmadan edemedim
o Zıbin takımları benim sana ikisini 5 tl den biri hiç giyilmemiş olarak gönderdiklerim gibi geliyor eğer öyle ise tanesini 7 tl den mi satiyorsun:KK20:

Sen zaten kontrol etmek ıcın gırıp bakmıssın acaba benım gonderdıklerım mı dıye bu yaptıgın ayrı bır ayıp cok merak ettıysen merakını hemen gıderıyım tanesı 7 tl degıl toplu 7 tl ayrıca senın gonderdıgın bır tane var ıclerınde

Sen zaten kontrol etmek ıcın gırıp bakmıssın acaba benım gonderdıklerım mı dıye bu yaptıgın ayrı bır ayıp cok merak ettıysen merakını hemen gıderıyım tanesı 7 tl degıl toplu 7 tl ayrıca senın gonderdıgın bır tane var ıclerınde
Gel kimin ayıbı tartışalım ne dersin :)
İlk mesajını degistirmeseydin hemen, toplu olmadığı yazıyordu orda.
hayrına vermen ayıbını hafifletir tabi. Gore gore millete satman hosuma gitmez.
ben birinden 5 tl ye 2 takimi aldigini bana 7 tl den tanesini sattığını bilsem kendimi kotu hissederdim. Burda genedle ev kadinlari var kendim dahil ve insanlar 2.el cocuklarna biseyler almanin derdinde.ticaret 2.planda olmalı.
kolay gelsin sana ne diyim.

Gel kimin ayıbı tartışalım ne dersin :)
İlk mesajını degistirmeseydin hemen, toplu olmadığı yazıyordu orda.
hayrına vermen ayıbını hafifletir tabi. Gore gore millete satman hosuma gitmez.
ben birinden 5 tl ye 2 takimi aldigini bana 7 tl den tanesini sattığını bilsem kendimi kotu hissederdim. Burda genedle ev kadinlari var kendim dahil ve insanlar 2.el cocuklarna biseyler almanin derdinde.ticaret 2.planda olmalı.
kolay gelsin sana ne diyim.

Herkez kımın ne oldugunu bılıyor rahat ol ıstersen sayfama sırf satıslar engellensın dıye gırıp bırseyler yazıyorsun eger ıyı nıyetlı olsaydın once bana neyın ne oldugunu ozelden sorardın sımdı ben burada sana cevap yazdıkca kendını haklı goruyorsun ben satmaya devam edecegım sende gereksızce ızleyeceksın nasıl bır karaktersın anlamadım neyın pesındesın 95 tl tutan urunlerı 65 e benden alıp kargosunu da bana odettın kım bu kadar kıme ındırım yapmıs yazsın

Hepsi delik yamalı şeylerin bedavaya göndersen almazdım zaten. Ben sana takasla bir sürü sey gonderdim onlari hesaplamadin herhalde.65 tl verdim ama degmez ve de bir sürü eşya yolladım onları söylemeye cesaretin yokmu
Ben burda kimlerlen neler alıyorum 65 tl devede kulak kalır canım
O zmaan memnuniyetsizlik topigine yazmadim satisina engel olsam o zaman yazardim. tek elbise ve etek saglam geri kalan hepinde taktirmalar var ve yamali. Sana ozelden dedigimde indirim yaptim dedin utanmadan indirim yaptin diyr yamalılarini gonderebildin
Sen niye bu kadar saldırıya geçtin ki hemen ağzını bozdun ben sana soru sordum seviyeni yitirmeden düzgünce yazabilirdin.
Ben seni göz ardı sekmesine tıklayarak göz ardı ediyorum ne yazarsan yaz. Kendini belli eden belli canım hadi rast gele.

Yuppe senın Allah korkun yoksa ben bırsey dıyemem dha hayatımda bır defa bıle yama yapmadım :) gozluklerını takıp ıyıce bır ınceleseydın urunlerı tertemızdıler buradan benden urun alan herkezı etıketlıyımde onlar yazsın neyın ne oldugunu bır sen memmun kalamadın onunda sebebı bende saklı kalsın

Hepsi delik yamalı şeylerin bedavaya göndersen almazdım zaten. Ben sana takasla bir sürü sey gonderdim onlari hesaplamadin herhalde.65 tl verdim ama degmez ve de bir sürü eşya yolladım onları söylemeye cesaretin yokmu
Ben burda kimlerlen neler alıyorum 65 tl devede kulak kalır canım
O zmaan memnuniyetsizlik topigine yazmadim satisina engel olsam o zaman yazardim. tek elbise ve etek saglam geri kalan hepinde taktirmalar var ve yamali. Sana ozelden dedigimde indirim yaptim dedin utanmadan indirim yaptin diyr yamalılarini gonderebildin
Sen niye bu kadar saldırıya geçtin ki hemen ağzını bozdun ben sana soru sordum seviyeni yitirmeden düzgünce yazabilirdin.
Ben seni göz ardı sekmesine tıklayarak göz ardı ediyorum ne yazarsan yaz. Kendini belli eden belli canım hadi rast gele.

Bır suru sey derken 2 tane zıbın takımı bırde altust takım :)

Back