Chia tohumu kullananlar???

ecm567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
11
1
25
Diyetimde destekleyici olması açısından chia tohumu aldım fakat nasıl kullanıcağımı bilmiyorum yoğurtla falan mı kullanıyosunuz

Yogurt veya sute 1 kasik ti sanirim koyup bekletiyorsun şişiyor icine istege gore meyve ekleyebilirsin

chia tohumu löp diye yenmez farklı farklı tariflerde kullanmayı bileceksin, bence tatlıya düşkün olanlar almalı ve tatlı yapımında kullanmalı

chia tohumu löp diye yenmez farklı farklı tariflerde kullanmayı bileceksin, bence tatlıya düşkün olanlar almalı ve tatlı yapımında kullanmalı
Ben tok tuttuğu için aldım aslında tatlıya düşkünlüğüm falan yok kestim direk teşekkür ederim yinede

Bende bir arkadasimin tavsiyesi ile chia ya basladim bugun. Umarim ise yarar.kendisi 1 ayda 13 kilo verdim dedi. Onun vucuduna gore 13 se benimde bir ay icinde ortalama 5 kilo gitmesi gerekir diye bekliyorum. Bugun yogurtla beraber yedim ama herzaman ayni olmaz,tariflere bakiyorum simdi. Tavsiyeniz olursa sevinirim

Bende bir arkadasimin tavsiyesi ile chia ya basladim bugun. Umarim ise yarar.kendisi 1 ayda 13 kilo verdim dedi. Onun vucuduna gore 13 se benimde bir ay icinde ortalama 5 kilo gitmesi gerekir diye bekliyorum. Bugun yogurtla beraber yedim ama herzaman ayni olmaz,tariflere bakiyorum simdi. Tavsiyeniz olursa sevinirim

1 ayda 13 kilo imkansıza yakın bir olay.

X