Tam yerinde bir konu acmissiniz satisini bizler yapiyoruz kargo takip sorumlusuyum ve bi cok siparis aliyoruz kullananlar gayet memnun :)Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere.benim doğumun sezeryan doğum oldu.ve doğumdan sonra da bayağı kilom kaldı.bi 10 kilo fazlalığım var.b3nde chia tohumu ve kinoa çayını duydum bunlardan birini kullanıp zayıflayan oldumu. Faceden konu açmıştım bi arkadaş chia tohumunu kullanmış.10 günde iki kiko vermiş.bide eöziriyorum.emzirirken kullanılır diye yazmışlardı.emzirirken kullanan var mıı??
Buradanda inceleyip siparis verebilirsinizBiraz bilgi verirmisiniz chia tohumu hakkında pek bilgi sahibi değilim tam olarak ne işe yarıyo nasıl kullanılır.ona göre almayı düşünebilirim
chia tohumunu bende sık duyuyorum İrem Derici de o sekılde zayıflamış ancak hamilelikte tehlikeli diye okudum o nedenle emzirirken de uzak durmakta fayda var benceMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere.benim doğumun sezeryan doğum oldu.ve doğumdan sonra da bayağı kilom kaldı.bi 10 kilo fazlalığım var.b3nde chia tohumu ve kinoa çayını duydum bunlardan birini kullanıp zayıflayan oldumu. Faceden konu açmıştım bi arkadaş chia tohumunu kullanmış.10 günde iki kiko vermiş.bide eöziriyorum.emzirirken kullanılır diye yazmışlardı.emzirirken kullanan var mıı??