Güzeller ama sırtımızı yasladığımızı düşünürsek pek de rahat değil gibi.. Sonuçta modelin kendini göstermesi için yastıksız kullanılıyor. Sadece iki tarafta küçük süs yastıkları oluyor. Yoksa chester'dan vazgeçip, sırtı yastıklı daha yumuşak koltuklardan birini mi düşünmeliyim.. Kullananlardan fikir almak istiyorum. Konforlu oluyorlar mı? Siz memnun musunuz?
Ben cok memnunum 1yıldır kullaniyorum. Iste dugmelerine toz birikiyor hergün evi makinalar iken onlarin icinede tutuyorum toz olmasın diye onun dısında bence rahat onceki koltuklarımin sırtı yaztıklıydı bende onu sevmiyordum. Cocuklar sırt yastıgını yere atiyordu bende özellıkle sırtı yaztıklı olmayan istiyorum dedim.
Ben cok memnunum 1yıldır kullaniyorum. Iste dugmelerine toz birikiyor hergün evi makinalar iken onlarin icinede tutuyorum toz olmasın diye onun dısında bence rahat onceki koltuklarımin sırtı yaztıklıydı bende onu sevmiyordum. Cocuklar sırt yastıgını yere atiyordu bende özellıkle sırtı yaztıklı olmayan istiyorum dedim.
Ben her gün süpürgeyi açamıyorum ama. Zorlu bir bebegim var.. Haftada 1 tam bir temizlik yapabiliyorum. Çalışan bayanlar gibiyim anlayacagınız.. Koltuğu alırsam füme rengi düşünüyorum. Yine de zorlar mı dersiniz?
Sırtı yastıklı takımım eski se de değiştirsem diyorum. O kadar biktim yastık düzenlemekten. Ele dümdüz koltuk alacağım. Chester da olabilir. Yastıksız olsun da.