• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chester koltuk

Chester koltuklar konforlu mu?

• Evet

OY: 3 60,0%
  • Hayır

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
13.224
196.742
598
Güzeller ama sırtımızı yasladığımızı düşünürsek pek de rahat değil gibi.. Sonuçta modelin kendini göstermesi için yastıksız kullanılıyor. Sadece iki tarafta küçük süs yastıkları oluyor. Yoksa chester'dan vazgeçip, sırtı yastıklı daha yumuşak koltuklardan birini mi düşünmeliyim.. Kullananlardan fikir almak istiyorum. Konforlu oluyorlar mı? Siz memnun musunuz?

Ben cok memnunum 1yıldır kullaniyorum. Iste dugmelerine toz birikiyor hergün evi makinalar iken onlarin icinede tutuyorum toz olmasın diye onun dısında bence rahat onceki koltuklarımin sırtı yaztıklıydı bende onu sevmiyordum. Cocuklar sırt yastıgını yere atiyordu bende özellıkle sırtı yaztıklı olmayan istiyorum dedim.

Eklentiler

• 20180218_232945.png
    20180218_232945.png
    524,8 KB · Görüntüleme: 631
  • 20171022_173030.png
    20171022_173030.png
    516,7 KB · Görüntüleme: 446
Ben cok memnunum 1yıldır kullaniyorum. Iste dugmelerine toz birikiyor hergün evi makinalar iken onlarin icinede tutuyorum toz olmasın diye onun dısında bence rahat onceki koltuklarımin sırtı yaztıklıydı bende onu sevmiyordum. Cocuklar sırt yastıgını yere atiyordu bende özellıkle sırtı yaztıklı olmayan istiyorum dedim.
Ben her gün süpürgeyi açamıyorum ama. Zorlu bir bebegim var.. Haftada 1 tam bir temizlik yapabiliyorum. Çalışan bayanlar gibiyim anlayacagınız.. Koltuğu alırsam füme rengi düşünüyorum. Yine de zorlar mı dersiniz?

Zannetmem haftada 1 alırsınız oyle cok toz birikecegini sanmıyorum. Cocuk illaki büyüyecek cok kucuk diye istediginiz modelden wazgecmeyin. Fume guzel olur bende teklileri gri istemistim ama istikbalde chester kumaşlarında gri secenegi yoktu.

Zannetmem haftada 1 alırsınız oyle cok toz birikecegini sanmıyorum. Cocuk illaki büyüyecek cok kucuk diye istediginiz modelden wazgecmeyin. Fume guzel olur bende teklileri gri istemistim ama istikbalde chester kumaşlarında gri secenegi yoktu.
Sizin koltuklarinizda cok seker :) ben pembeyi perdelerde kullandim. Suan ki koltuklarim mor. Ama degistirmek istiyorum. Peki bu chester'lar rahat mı?

Sizin koltuklarinizda cok seker :) ben pembeyi perdelerde kullandim. Suan ki koltuklarim mor. Ama degistirmek istiyorum. Peki bu chester'lar rahat mı?

Evet memnunum ben oturma odası olarak kullaniyorum oturmasıda geniş

Sırtı yastıklı takımım eski se de değiştirsem diyorum. O kadar biktim yastık düzenlemekten. Ele dümdüz koltuk alacağım. Chester da olabilir. Yastıksız olsun da.:KK54:

Back