Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Chester koltuk kullan varmı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

buz devri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
16
2
41
Kızlar chester koltuk takımlarını çok beğeniyorum fakat rahat olmadığını ve temizliğinin kolay olmadığını söylüyorlar kullanan varsa tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilirmi lütfen :KK43: birde kadifemi taytüyü kumaşmıhangisi daha kullanışlı ?
cvp larınız için şimdiden tşkler..:)

Kızlar chester koltuk takımlarını çok beğeniyorum fakat rahat olmadığını ve temizliğinin kolay olmadığını söylüyorlar kullanan varsa tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilirmi lütfen :KK43: birde kadifemi taytüyü kumaşmıhangisi daha kullanışlı ?

Kimse cvp yazmayacakmı :KK43: tecrübesini paylaşmıycakmı :KK43:

canım suan kafama takılan seylerı sormussun benım de pek bılgım yok ama istegim chester koltukları şeker pembesi-açık griylemi, düz kremmi, yada düz pudra yapsam diye karar veremıyorum. Kadife yaptırma bence kötü duruo yumusacık tay tuyu varsa kartellerde seç derim

modern-salon-7.jpg

canım ben bu tarz dusunuyorum ama koltuk kenarları boyle dık olmucak kumasıda resımdekı gıbı olsun ıstıyorum beyaz yemek odası akımıyla mis gibi olmazmı :)

Vallaha bende çok beğeniyordum her kafadan bi ses yok rahat olmaz yok klasik falan aklımda kalacağıma aldım bu haftasonu geliyor bakalım nasıl duracak.Bak bu model pembe krem yaptırdım bende

Eklentiler

• 2014518153755_chestre_3.jpg
    2014518153755_chestre_3.jpg
    392,2 KB · Görüntüleme: 8.041
  • 2014518153827_chester_1.jpg
    2014518153827_chester_1.jpg
    364,3 KB · Görüntüleme: 7.027
Vallaha bende çok beğeniyordum her kafadan bi ses yok rahat olmaz yok klasik falan aklımda kalacağıma aldım bu haftasonu geliyor bakalım nasıl duracak.Bak bu model pembe krem yaptırdım bende

Çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan inşaALLAH Nerden ve kaça aldın kardeş ? Kullandığında rahatlığı ve temizliği konusunda fikrini paylaşırsan çok sevinirim :)

canım ben bu tarz dusunuyorum ama koltuk kenarları boyle dık olmucak kumasıda resımdekı gıbı olsun ıstıyorum beyaz yemek odası akımıyla mis gibi olmazmı :)

Valla baktıkça içim açıldı görünüşleri harika keşke rahatlığı ve temizliği hakkında da fikir sahibi olabilsek :KK43: Beyaz renkle her renk harika olur. Gördüğüm chester ler genelde ya deri yada kadife kumaştan yapılmış oluyor hiç tay tüyünden görmedim bu resim dekiler tay tüyü kumaşındanmı? fikrimi soracak olursan gri ve pembe muhteşem durmuş :)

Çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan inşaALLAH Nerden ve kaça aldın kardeş ? Kullandığında rahatlığı ve temizliği konusunda fikrini paylaşırsan çok sevinirim :)
Ben 4.700 nakit aldım z.burnu bayraktar mobilyadan genelde bu fiyat zaten ümraniyede çok yapan firma var güzel modeller ama 5.000 küsür demişlerdi

Yuklediklerinden son resimde ki hariç digerlerini cok beğendim ama kenarları çok enli değil mi , gereksiz yer kaplar gibi geldi .
Tabii oda cok büyükse o ayrı .

Yuklediklerinden son resimde ki hariç digerlerini cok beğendim ama kenarları çok enli değil mi , gereksiz yer kaplar gibi geldi .
Tabii oda cok büyükse o ayrı .

Salonum 30 metre kare unite koymassam rahat rahat olur . Asıl sorun kullanışı nasıl temizliği kolaymı onu merak ediyorum. Çevrenizde kullanan varmı bilginiz olurda paylaşırsanız çok sevinirim
iki resimden iki tane çıkmış acemilik işte nasıl yaptıysam artık :)

rahatsız,temizliği zor ve kaba,insan çabuk sıkılıyor. salon yaşam alanı değil de çok özel misafirlere açılacak, kapısı kilitli olacaksa ve en az 40 metrekareyse iyi yoksa kesinlikle tavsiye etmem.

chester koltuk takımlarının tek derdi kaba oluşu oturuş alanının dar oluşu alıcaktım iyiki almamışım çünkü parçalanma olayı olmadığı için kapılar darsa veya koridorla kapı aralarında alan darsa odaya geçirme sıkıntısı çıkıyor

X