• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cherry1 burun estetiği ameliyatı - revizyon

cherry1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
93
2
46
Almanya
Arkadaslar ben 2 kez ameliyat oldum daha önceden ama burnumun seklinden hic memnun degilim. Almanyada kaldigim icin Istanbula bir sürü doktora muayeneye gelemiyorum ve bir doktora karar vermem lazim.
Mail üzerinden birkac doktorla görüstüm ama karar veremiyorum. Burnumun düzeltilmesi icin kikirdak alinip burnumun uzatilmasi gerekiyor. Aklimda aslinda Naci Celik vardi ama benden 7000 Euro talep etti ve ben bu parayi mümkün degil ödeyemem. Sonucta almanyada hayat cok pahali ve insanlarin durumu pek iyi degil (issizlik vs...). Simdi iki doktor var aklimda. Dr. Nazim Cerkes ve Dr. Selahattin Tulunay. Sizden hic bu doktorlara ameliyat olupta cok memun kalaniniz oldumu? Hangi doktoru tavsiye edersiniz. Resim yüklemeniz mümkünmü? Bana hangi doktoru tavsiye edersiniz. Dr. Emre Ilhani da düsündüm ama ondan mail üzeri hic bir cevap gelmiyor. Benimde güvenebilecegim bir doktor olmasi lazim.

Arkadaslar ben 2 kez ameliyat oldum daha önceden ama burnumun seklinden hic memnun degilim. Almanyada kaldigim icin Istanbula bir sürü doktora muayeneye gelemiyorum ve bir doktora karar vermem lazim.
Mail üzerinden birkac doktorla görüstüm ama karar veremiyorum. Burnumun düzeltilmesi icin kikirdak alinip burnumun uzatilmasi gerekiyor. Aklimda aslinda Naci Celik vardi ama benden 7000 Euro talep etti ve ben bu parayi mümkün degil ödeyemem. Sonucta almanyada hayat cok pahali ve insanlarin durumu pek iyi degil (issizlik vs...). Simdi iki doktor var aklimda. Dr. Nazim Cerkes ve Dr. Selahattin Tulunay. Sizden hic bu doktorlara ameliyat olupta cok memun kalaniniz oldumu? Hangi doktoru tavsiye edersiniz. Resim yüklemeniz mümkünmü? Bana hangi doktoru tavsiye edersiniz. Dr. Emre Ilhani da düsündüm ama ondan mail üzeri hic bir cevap gelmiyor. Benimde güvenebilecegim bir doktor olmasi lazim.

gulcek adli uye Nazim cerkese olmus.. cok güzel olmus burnu:) ama baska kimseyi bilmiyorum forumdan. Kimse yok neredeyse. Bana sanki nazim cerkesin tarzi buyuk burun gibi geldi onun icin vazgectim. Mesela hande yenerin, funda ararin, özcanin burunlarini o yapmis.. bu burunlar fazla güzel degil bence. ama yinede cok basarili olduguna inaniyorum

Son düzenleme:

slm..

canim bende bi kac 3 hafta önce istanbulda burun ameliyati oldum. Favorilerim arasinda T.Dogan ve N.Celik vardi. Ancak bende Almanyadan oldugum icin, öyle istedigim gibi randevu alip görüsmelere gidemedim tabi. Email yoluylada nebilim.. Karsilikli görüsmeden icime sinmezdi, zaten N.Celik'in istedigi fiyatda baya fazla geldi. O fiyata Almanyadada olabilirdim ameliyati. Ama Türk Doktorlari Estetik konusunda daha iddali diye düsünüyorum, ve birkac Alman Doktorlarin yaptigi burunlari görünce zaten hic de hosuma gitmedi. Uzun lafin kisasi sonucda ben Doktor H. Findik'a oldum. Cok tatli bir insan, görüsmede bana yeterli zamani ayirdi ve bana güven verdi. Bakalim burun henüz sis, insallah herkezin bahsetti gibi, 1 ay daha gecsin iner ve istedigim sekile gelir. Valla yoksa bilemiyorum. Bir ameliyat daha ihtimalini düsünmek bile istemiyorum. Bu arada Ameliyat icin 1 hafta kaldim Tr'de.

Leila
sana özelden msj atmaya calistim ama olmadi canim cünki yeni sayilirim, özelden kimselere su anda yazamiyorum. Evet bazi doktorlar ucuk fiyatlar veriyorlar. Prof. Dr. Onur Erol´la da görüstüm 18 bin TL civarind tutacagini söylediler sok oldum. Ben özellikle Nazim Cerkes´i tercih ettim cünki benim burnum cok kisaltildi ve kaburgadan kikirdak konulmasi gerekiyor ve bu konuda da cok deneyimli bir doktora ihtiyacim var. Nazim Cerkes´in yaptigi revizyon ameliyatlarindan örnekler gördüm ve asistaninin dedigi kadariyla kendisinde hasta memnuniyeti ön plandaymis. Benim burnum kücük oldugu icin ben tam tersine uzun ve ince burunlar yapan bir doktor da istiyorum. Hande Yenerin ve Özcan Deniz´in burunlari yüzlerine cok yakismis. Bende yüzüme uygun bir burun istiyorum. Basta insanlar kücük yapmacik hokka gibi bir burun istiyorlar ama bu cok yanlismis bunu anca yaptirinca anladim. Benim 3. ameliyat olacagi icin herkesin eline kendimi emanet etmek istemiyorum. Emre Ilhan ile de görüstüm, kendisi 11.500 den baslayacagini söyledi. Bende söyle düsündüm. Nazim Cerkes yurt disinda da sayili doktorlardan birtanesi ve eger o da ayni ücreti talep ediyorsa kesinlikle revizyon icin ona giderim. Tabiki almanyada da bu parayi bir araya getirmek kolay olmuyor.

Sinem
insallah burnun güzel olmustur canim. Senin herhalde ilk ameliyatin. Eger benimki ilk olsa ben de o kadar cok didiklemezdim ama simdiki aklim olsa basta en iyi doktoruda secerdim. Benimki 3. ameliyat olacak ve profesyonel bir insana ihtiyacim var. Evet almanyada da iyi doktorlar var ama Türkiye´deki doktorlar kadar basarili degiller, bende cok örnekler gördüm. Bana Nazim Cerkes´in sekreteri dediki `tampon konulmuyor sadece plastik bir atel, o da 6. gün cikartiliyor´ve Istanbuldan ayrilabiliyorsunuz, bir daha gelmeniz gerekmiyor`

vallahi allah yardimcin olsun. Benim su an beklemekten baska yapabilecegim yok. Siskinlikler indikce kendini belli edicek artik burun. Ödümde kopuyor sonunda tarif ettigin gibi öyle kücük kisa olur yada öyle topan genis kalir diye. Ama cok fazlada kendimi bu düsüncelere kaptirmamaya calisiyorum. Yani 3 bir ameliyat gerekseydi, hic bir sekilde en ufak bir soru isareti kalsin veya risk göze alarak tekrar bir ameliyat olmak istemezdim.

Umarim gönlüne göre olur ve bu sefer icine siner canim. Bilet fiyatlari suan uygun galiba, 3gün de olsa bence atla git, doktorla karsilikli konus.

bende ilk ameliyatimdan önce bir cok kez burnunu yaptiranlara hayret ediyordum ama insan basina gelince psikolojik bunalima giriyor. Düsünsene profilden resim cektirmek bile istemiyorum. Sen fazla kafana takma canim, insallah seninki güzel cikar. Esim ve 19 aylik bir cogugum oldugu icin her firsatta gelemiyorum ve esimde artik burun falan duymak istemiyordu ama kafama koydum yaptiracagim ve esimi Istanbula gitmeye ikna edebildim. Ocakta gidiyoruz insallah, biletler de dedigin gibi o tarihte uygun. Evlilik sorumlulugu olmasa coktan yaptirmistim :))

tamam anladim cherry1 :) eger öyle düsünüyorsan Nazim Cerkes'e ol derim:) iyi bir cerrah sonucta ama tarz meselesi, ve sen begendiysen ve burnunun büyütülmesi gerektigini düsünüyorsan ben sen olsaydim nazim bey e olurdum:) umarim güzel bir sonuc cikar!! dualarimiz seninle cnm=)

hipnotik, bu is birazda sans isi. Ama benimki revizon ameliyati oldugu icin en iyi doktorlardan birisini secmem lazim. Su anda Dr. Nazim Cerkes´e karar verdim. Kendisi benim istedigim tarzda burun yapiyor ve burun hakkinda cok bilgili oldugunu duydum. Ücüncü ameliyat oldugu icin biraz tuzlu olacak.
Seninki ilk ameliyatmi?

gulcek adli uye Nazim cerkese olmus.. cok güzel olmus burnu:) ama baska kimseyi bilmiyorum forumdan. Kimse yok neredeyse. Bana sanki nazim cerkesin tarzi buyuk burun gibi geldi onun icin vazgectim. Mesela hande yenerin, funda ararin, özcanin burunlarini o yapmis.. bu burunlar fazla güzel degil bence. ama yinede cok basarili olduguna inaniyorum

ben varım nazım cerkese yaptıran arkadaslar. isterseniz bilgi verebilirim

devocum nazım çerkeşe amelıyat olduysan anlatabılırmısın.acılen ıkıncı amelıyat ıçın doktor bulmam lazım.nazım cerkes ve yakup avsar arasında kaldım.burnum kısaldı ve sekılsız.tekrar ışimi sansa bırakmaak ıstemıyorum.sız memnun kaldınızmı ılk amelıyatınızmıydı

devocum nazım çerkeşe amelıyat olduysan anlatabılırmısın.acılen ıkıncı amelıyat ıçın doktor bulmam lazım.nazım cerkes ve yakup avsar arasında kaldım.burnum kısaldı ve sekılsız.tekrar ışimi sansa bırakmaak ıstemıyorum.sız memnun kaldınızmı ılk amelıyatınızmıydı

canım ben 3.ameliyatımı ncerkese oldum. ikincide ankarada bana resmen domuzcuk burnu yapılmıstı. kısa ve hokka gibi. nazım bey kulaklarımdman kıkırdak alıp burnumu normal hale getirdi ve acıkcası yaklaşık 2 sene falan superdi burnum. bu arada meliyat sonrası da yuruyerek cıktım, acım ağrım olmadı, şişlik yoktu.

ama -simdi 5 sene fln oldu - tek tarafta dusme basladı ve içi tıkandı nefes almaıyorum soldan. kıkırdak erimesi oldu yani. iki acıdan bakabiliriz. evet harika bir burun yaptı ve baya zor işti. diğer açıdan da seneler gecince burnumun tek yanı dustu kıkırdak eridi. belki de benim iyişeme sürecim sacmaladı bilemiyorum dr hatası mı benim kıkırdak mı kotuydu. ama bunları bir kenara atarsak, kısacık burnu baya hos bir hale getirdi ve hatta kimse hala ameliyatlı oldugumu anlamıyor. aman ne guzel diyorlar.

Galiba ayni durumdayiz :-(

Galiba ayni durumdayiz :-(

evet ya. şimdi ncerkes e kızgın değilim de burnumu bozan dr a cok kızgınım.
simdi ben de dr arıyorum. bence ncerkes le bir konuş. hatta bu problemle gidince ilk benim resmimi gosterir sana eminim:=)
ama Emre ilhan dan da cok memnun kalan var. bir de onunla gorus derim ben

evet ya. şimdi ncerkes e kızgın değilim de burnumu bozan dr a cok kızgınım.
simdi ben de dr arıyorum. bence ncerkes le bir konuş. hatta bu problemle gidince ilk benim resmimi gosterir sana eminim:=)
ama Emre ilhan dan da cok memnun kalan var. bir de onunla gorus derim ben

Resmini koyabilirmisin buraya? Seni görmeyi cok isterim. Benim türkiye´ye gider gitmez ameliyat olmam lazim. Emre Ilhan´in asistani söyle dedi bana ´Dr. bey sizi ameliyattan önce 3-4 kez görmesi gerekiyor´ ve üstelik cok ücret talep etti benden ve hatta ameliyat gününü aylar öncesinden almam gerekiyormus cünki cok doluymus, bende ameliyat günümü Nazim Cerkes´ten aldim.

cıddımısınız en ıyı ısımlerın yaptıği burunlar bıle zamanla bozulabılıyo yanı.bu kıkırdak erımesını çok duydum forumdan.ılk amelıyattan s onra duzgun olmayınca ıkıncıde mutlaka kıkırdak eklemek gerekıyo.oda zamanla ya kayıyo ya erıyo.yokmu bunun doğru duzgun yolu.benım burnum üç parca profılden.kısa ve deforme nasıl çıkarım bu işin içinden bılemıyorum.allah hepimıze sabır versın.sekız aydır kafayı yemek uzereyım.ıfadem mahfoldu.gozluk takıyorum düşüyo okadar daraltmışkı.

Back