🌸Emin olmusken bu kararsizlik neden?Kiz ismi...🌸

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Canlarim, ilk basta hepiniz iyiki varsiniz. Iki kez anket acmistim. Herzaman sevdigim
isim önde gitti ve hep o kazandi diyebilirim. 114 kisi katilmisti ve 80 kisi galiba Defne icin oy vermisti. Tam kesin kararimizi veriyoruz derken can sıkıntısı mı artık nedir bilemedim internetde dolaniyorum isim bakiyorum. Ben Defneyi oldum
olasi cok cok seviyorum. Simdi de ama Yade ismini buldum gecenin bir vakti
Siz ne diyorsunuz? Kulaga cok hos gelmiyormu bu isim?

Yade Hatıra,hatırlanan,hatırda kalan,anı demek

Defne yaz kış herzaman yeşil kalan,yaprakları çok güzel kokan ağaç demek.

siz de sürekli isim degistinizmi? Ne zor mus isim secmek ya bukadar da olmaz ki. Peki Ne diyorsunuz simdi

Anlam olarak Yade daha güzel ama hitap olarak Defne. Ben Defne diyorum

İçinize sinmiyorsa koymayın. Ben yaptım o hatayı. Alıştım bir şekilde ama hala acaba diyorum bazen.

İçinize sinmiyorsa koymayın. Ben yaptım o hatayı. Alıştım bir şekilde ama hala acaba diyorum bazen.
Icime
cok siniyor ama dedigim
gibi sürekli güzel isimler buluyorum. Ben Yade ye karar versem bile,yine internet basina oturcam ve isim
bakcam. Bukadar olamazkiSen ne koymustun ve neden pismansin?

Icime
cok siniyor ama dedigim
gibi sürekli güzel isimler buluyorum. Ben Yade ye karar versem bile,yine internet basina oturcam ve isim
bakcam. Bukadar olamazkiSen ne koymustun ve neden pismansin?
Söylemeyim ismini kızımın daha önce verdiğim ayrıntılarla birleşince bulabilirler verdiğim isim kötü değil ama o tam olarak içe sinmeme hissi hiç gitmiyor.

Iki isim koyanlbilirsiniz aslinda kiziniz ilerde hangisini secerse onu kullanir hem onada secme sansini verirsiniz

Hic kafanizi karistirmayin, Defne güzel isim. Zaten uzun zamandir cok begeniyormussunuz. Öyle anlik begenmeler tabi ki olabilir ama Defne kesin icinize sindiyse en iyisi baska isim arastirmayin.

Kizinizla konusurken veya birilerine birseyler anlatirken ismini kullanin belki iyi gelir

Defne çok güzel bir isim. Yade çok değişik hiç beğenemedim Benim ismim de değişik bir isim o kadar mutsuzum ki keşke herkesin kullandığı normal bi ismim olsaydı

Defne Yunan mitolojisinden gelen bir isim. Sevmiyorum ben.

Yade güzel ❤

Sınıfta 36 kişide daha o isim olsun istiyorsan defne.
Son kac senede zeynepten sonra en çok koyulan kız ismi defne olmuş.
Benim çevremde de bütün çocuklar defne. Parkta 'defneee' diye bağırsan bütün çocuklar sana bakar :)
Bence yade gayet guzel

Allahdan bu problem bende olmadigi icin ,hic sorun yokyurtdisinda yasiyorum,burda siniflarda en fazla 2-3 türk olur. Burda Defne ismi hic kimse de duymadim. Ne cevremde ne okullarda. Sansliyim yaniBurda ki konulan isimler Lila Mina Liya Lula Aliya Sena Hira Esila Alya
.

Son düzenleme:
Bence de defne, isim konusunda en rahatı benim, bekarkenden hatta çocukluğumdan bile erkek ismim hazırdı, kız ismimizde eşimle isim birleşimimiz güzel bi isme çıkıyodu, iki çocuğumun adı da hazır, hiç bakmadık bile başka bişeye

Inan bana bende rahattim
saniyordum:))) Hic hamilelik plani yokken bile,Defne Defne diyordum. En sevdigim
isim nedense. Simdi ama birde önüme Yade cikinca,kafa allak bullak oldu.Herhalde ben fazla arastirmayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…