canim hayirli olsun, Allahim pisman etmesin umarim istedigin gibi bir sonuc alirsin, sorunsuz bir ameliyat sureci diliyorum..
ozel msj kutun dolu o yuzden sorunu cvplayamadim
Merhaba kızlar, sonunda ben de bu başlıgı açtım :)
Ctesi günü zühtü demirle görüştüm. Kendisi meme yapımın silikona çok uygun oldugunu çok güzel bir sonuç elde edilebileceğini söyleditahlillerim de tamam, resimleri begendim özellikle iz konusunda çok basarılı buldum kesinlikle belli değil. Amma velakin, söyle bir durum var :
Benim daha önce begendiğim tüm resimler genel olarak high profil protezlerken, moderate plus önerdi doktor bana. Tamam yaptıgı memelerin resimleri güzeldi, ama 4 5 tane resim gördüm hepsi hepsi. Gösterdiklerinin hepsi de mod plus tı. Benim internetten baktıgımda, yani herkesin begenisi farklıdır ve mutlaka her protezin avantajı da farklıdır ama bana biraz yayvan geldi mod plus bile. mod zaten benim sevdiğim tarz değil, mod plus da arada begendiklerim olsa da genelde memeyi daha geniş ve yayvan gösterdiği. Ben de sevmiyorum yayvan meme. ben projeksiyonlu meme seviyorum, aşırı çıkık da değil ama biraz çıkık da olsun, koltukaltlarıma kayan memeler istemiyorum, benim memelerim zaten hafif genişçe, sanki mod plus la iyice genişlicek gibi geldi. Bir de zühtü bey 250-275 cc mod plus dedi. tabi biz cc üzerinden konusmaya alısık oldugumuz için bana küçük geldi
http://img13.imageshack.us/img13/7582/scan0003vd.jpg
burada natrelle marka silikonun boyut kartelası var. Doktorun önerdiği natrelle 15 style serisinin 250-275 i. en çok 275 dedionun dediğine dia (zannediyorum meme çapı oluyor) benimm çap 11.3-11.7 arası bişey. natrelle nin 275 cc ile mentor un 275 cc si arasında 0.3 cm projeksiyon farkı ile 11 cc de fark var. Natrelle daha projeksiyonlu. High profillere de bakarsak, 11.3-11.7 dia arası protezlerin projeksiyonu natrelle de 350-375 cc arasına denk geliyor ki o memeler sanırım ağzıma girer anlamadım ben bu işi.... Sanırım asıl olay bu dia da. Yani sizin meme çapınız neyse, ondan accık az dia lı bir protez seçiliyor ki, meme onu kapatsın. Ya ben basık memeden korkuyorum :18: arkadaşlar mod plus yaptıran arkadaslar bana ulassa ? zühtü beye persş günü meme ameliyatı randevum var. Ancak kafamda bi sürü soru da var.
Bir de Serdar Öztürk e meme büyütme olan, tanıyan bilen var mıdır ? yarın onunla da görüşücem... off allahım bu hafta içinde seçicem birini olucam kararttım gözümü
saolun kızlar...ya alexuscum bugun de serdar öztürk ile görüstüm.o da high profilin bana daha çok yakısacagını , boyut olarak da 275 max dedianlamadım ki .ok da zayıf deglim omuzlarım geniş, 161 cm 54 kilo bi insanım meme dokum az, yok değil ama kas üstüne bile denenebilir dedi doktor. İki doktorla görüşstüm serdar öztürk (prof gata da )
bir de zühtü demir. çok kararsızım. benim profil olarak aklımda en az 275- en çok 325 cc arası bişi vardı. doktora c cup olmak istiyorum dedim doktor üzerindeki sütyen kaç cup dedi bende b dedim, c büyük bir meme dedi, bence sana b cup yakısır dedi ... ay ne zor karar vermek....:2:
saolun kızlar...ya alexuscum bugun de serdar öztürk ile görüstüm.o da high profilin bana daha çok yakısacagını , boyut olarak da 275 max dedianlamadım ki .ok da zayıf deglim omuzlarım geniş, 161 cm 54 kilo bi insanım meme dokum az, yok değil ama kas üstüne bile denenebilir dedi doktor. İki doktorla görüşstüm serdar öztürk (prof gata da )
bir de zühtü demir. çok kararsızım. benim profil olarak aklımda en az 275- en çok 325 cc arası bişi vardı. doktora c cup olmak istiyorum dedim doktor üzerindeki sütyen kaç cup dedi bende b dedim, c büyük bir meme dedi, bence sana b cup yakısır dedi ... ay ne zor karar vermek....:2:
geçmiş olsun şimdiden .. ben de mentor marka low height modarete plus kullanıldı,öyle yayvan bir görüntü olmuyor gayet doğal bir görüntü oldu. bir tarafa 290 diğerine 255 cc kullanıldı. Mentorun 300 serisiydi,katologtan bir bak istersen bir fikrin olur en azından
canım benim de meme altım 74-75 cm. anlamadıgım o zaman neden zühtü moderate plus dedi de diğer doktor high dedi? serdar öztürk high diyen doktor, dual lanı ilk uygulayan doktorun yanında çalısıgını söylemişti. o da mentor dediği için biraz şüpheli davrandım. benim mentor a karsı garip bir önyargım oldu natrelle i duyduktan sonra. saçmalıyor muyum acaba ? yumusaklık konusunda natrelle daha yumsak ama serdar hoca natrelle in daha yumuş olması sebebiyle dış çeperinin daha ince, daha hasara uygun olabileceğini söyledi. yemin ederim ben bu işten bişi anlamadım
canım günaydın hemen şunu söylemek istiyorum bütün doktorlar küçük boyutlarda koymak istiyorlar benim doktorum da 250cc demişti ve ben karşı çıkmıştım.(iyikide karşı çıkmışım diyorum)yani sana diyeceğim eğer sana söyledikleri cc ler seni tatmin etmeyecek boyutta ise kendi istediğini söyle max. 275cc diye birşey yok bence daha büyük istiyorsan koyabilirler. bunu mutlaka dile getir ve söyle.
Yarin aksam 6 da doktorla son olaraj gorusucem,aciklamasi icime sinerse persembe sabahi ameliyat olucam
Yarin aksam 6 da doktorla son olaraj gorusucem,aciklamasi icime sinerse persembe sabahi ameliyat olucam
kızlar selam.o gün saat 6 da gittm zühtu beyin muayenehanesine.hesapta aklmda kalanları soracaktm ve rahatlayacaktım. Ama yinr istedigm gibi gitmedi. hic rahatlayamadan kafamda bin endise soru el sıkışıp yarn saat su saatte hastanede olun diye ayrıldık. Cıktgımda nerdeyse aglıcaktm. Yarın ameliyat olacaktm ama icmde enufak bır mutluluk bile yoktu. Tek hissettiğim korku endise ve kacip gitme istegiydi. Aksam 10 da doktoru arayıp ameliyat olmaktan vazgectgımi soyledm. Su an pişman mıyım? hic degılim. sanırım forumu okuyup okuyup gaza gelmişim. Hazır hissetmiyormusum ve galiba doktorla da iyi bir kontak kuramadıgmız icin güvenip yatamadm o sedyeye. Su ab kesinlikle mutluyum bu kararı aldgım icin. Zaten olsaydm da istedigğim buyuklukte olmaycaktı. İlk bebegmden sonra meme dokumn biraz daha büyüyüp derimin esneyip daha rahat ameliyat olabilecegm bir kıvama gelmesini bekleyecegm. Böylesi benm de esimn de içine daha cok sindi. olmayı düşünen atkadaslra tavsiyem,bu ameliatı laf olsun diye,alelacele olmasnlar. İnsanın planladıgı gibi olmayınca içine hiç sinmiyor ve eminim olsaydım su anda pimpirikten ölüyor olacaktım. Gercekten olmus olmak için olamıyormus insan...
hadi hayırlıs olsun diyeyim önce.
bende 250-275cc mentor high profil var, biraz karışık anlatmışsın ama eğer hiç göğsün yoksa bu ölçüler bana hiç yeterli gelmedi. benim epey göğüs dokum olmasına rağmen 250-275le hiç de öyle ileri çıkık kocaman değiller yani. diğer doktorla da görüş bir bakalım o neler önerecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?