Gelinlik Modelleri Chelsea Clinton'ın gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton ve ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın tek çocukları Chelsea Clinton, uzun süredir arkadaşlık ettiği yatırım bankacısı Marc Mezvinsky ile New York'un Hudson nehri kıyısındaki muhteşem malikanede evlendi.

Clinton'lar nikah töreninin ardından yayımladıkları açıklamada, Chelsea ve Marc'ın Astor Courts malikanesinde, aile bireyleri ve yakın dostlarının katıldığı güzel bir törenle evlenmelerini büyük bir gurur ve heyecanla izlediklerini belirtti.

Törenin büyük bir gizlilik içinde lüks bir malikanede 400'den fazla konuğun katılımıyla düzenlendiği New York eyaletinin kuzeyindeki küçük taşra kasabası Rhinebeck'in civarı gazeteci ve meraklıların akınına uğradı. 5 milyon dolara mal olan düğünün pastası bile 25 bin dolardı. ABD basınına göre, Chelsea'nin sadece yüzüğü 1 milyon dolar, düğün pastası ise 25 bin dolardı. 30 yaşındaki gelin, Vera Wang imzalı 31 bin dolarlık bir gelinlik giydi. Düğünün yapıldığı yer, hava uçuşlarına kapatılırken davetliler uluslararası devlet başkanları zirvesine katılıyormuş gibi sıkı aramalardan geçti. Gelin ve damadın aralarında bir evlilik sözleşmesi yaptığı da ortaya çıktı. İddialara göre Mevzinsky sadakatsizlik yaparsa 12.5 milyon dolar ödemek zorunda olacak.

gelinliği beğendim damatta yakışıklıymış :jeyyar:allah mutlu etsin a.s

Yakışmışlar birbirlerine ama kız taşıyamamış gelinliği bence. Az sönük kalmış.

çok zarif ve asil bi gelinlik....

belindeki taşlar özellikle çok şık durmuş....

kız aman aman güzel değil ama çirkinde değil....

Allah mesut etsin-tatlicadiarzu-

ben çok yakıştırdım gelinle damadı

gelinlik süper vera wang gelinliklere bayılıyorum bence gelinede çok yakışmış

ALLAH mesud etsin. gelinlik çok sade belindeki detay da benim hoşuma gitmedi. milyon dolarlar harcanan bir düğüne daha gösterişli hoş bir şey olabilirdi ama burda önemli olan chelsea beğenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…