Bir demokraside, devlet başkanlığı sarayında oturmanın faturası

Öncelikle arkadaş da yazmış bende tekrar yazayım. Malum şahıs hakaret değildir. Herkesi niteleyebilir.

Atatürk'e laf etmezsin ama edilen lafı beğenirsin.

Pardon nerde begenmisim ,, bugun ataturk e hakaret eden arkadasi uyardim ve geregide yapildi , begen buton cok hassas bir buton, heleki telden giriyorsan , neyse sana laf anlatmiycm her dedigim lafa birsey bulursun ben uyarimi yaptim . İyi geceler

Her iki taraf birbirini karalıyor diye kimsenin Atatürk'e laf etmesini hoş göremem. Ben ne okuduğumu biliyorum. Cümleni birebir yazacak değilim. Özetle anladığımı yazdım. Sen daha farklı neye değinmiştin? Tam açıkla da öğrenelim.

Al sana polemiğe girmek isteyen biri daha. Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun .
Anlamasan da olur. Anladığın herneyse, işte o.

Pink bu ulkenin kurucusuna nsil laf edilemiyorsa , bu ulkenin cumhurbaskanininada edilemez bunda anlamiycak birsey yok. Su anda Cumhurbaskani Tayyip Erdogan bu ulkenin kurucusunun bulundugu konumda dikkat ediniz .. ben bunu anlatyorum . Ne burada gorursem Ataturk 'e laf ettiririm nede Cumhurbaskanimiza ...
Daha bu konunun ilk sayfasında bir üye Atatürk e baya bişiler demiş laf ettirmemek şöyle dursun beğenmişsiniz bir de. Ama Türkçesi gayet açık olan malum şahıs kelimesi için neler diyip bir de ikisine de ettirmem demişsiniz. Görmesek bu konuda bile. Komik olmayın ama ya

Daha bu konunun ilk sayfasında bir üye Atatürk e baya bişiler demiş laf ettirmemek şöyle dursun beğenmişsiniz bir de. Ama Türkçesi gayet açık olan malum şahıs kelimesi için neler diyip bir de ikisine de ettirmem demişsiniz. Görmesek bu konuda bile. Komik olmayın ama ya

Bi ust mesaji oku .. begen butonu hassas dedim helki telden girince okey ,,

[QU="cimcimegfb, post: 42974702, member: 448911"]Bi ust mesaji oku .. begen butonu hassas dedim helki telden girince okey ,,[/QUOTE]
Şu beş sayfaya baktım ama o üyeyi dediğiniz gibi uyaran mesajınız falan yok heralde gizlice şikayet ediyorsunuz. Bir de onu da uyardım demeniz ikisine de hakaret ettirmem lafınızın tezatlığını ortadan kaldırmak için çırpınışlar. Beğen butonunun hassas olması gibi işte

Bi ust mesaji oku .. begen butonu hassas dedim helki telden girince okey ,,
:KK70: Begen butuonu hassas, evet.. Ustune gidiyorum, begen yapiyorum, begeniyor, daha uzaklasmaya firsat bulamadan vazgece donen buton begenimi siliyor. Aslinda benim PC daha hassas, ama "begeniden vazgec" butonu da gayet iyi calisiyor yani demek istiyorum.. Senin telde buton bir tek "begen" durumunda iken hassas anlasilan..:KK53: Ha bir de nedense hep Ataturku asagilayan kisilerde hassaslasiyor.

Hayir sonra bir de kalkip demiyorlar mi cici AKP varken, HDP Ataturku kotuluyor da hala Ataturkculer nasil ona oy veriyor diye.. Sahi HDPliler oyle mi yapiyor? Ataturke saydiran AKPlilerden sira gelip onlara cevap verememisiz demek ki, aralarda gozden kacmislar.. Haber verin bir dahakine, onlara da hadlerini bildirelim.

[QU="cimcimegfb, post: 42974702, member: 448911"]Bi ust mesaji oku .. begen butonu hassas dedim helki telden girince okey ,,
Şu beş sayfaya baktım ama o üyeyi dediğiniz gibi uyaran mesajınız falan yok heralde gizlice şikayet ediyorsunuz. Bir de onu da uyardım demeniz ikisine de hakaret ettirmem lafınızın tezatlığını ortadan kaldırmak için çırpınışlar. Beğen butonunun hassas olması gibi işte[/QUOTE]

burada değil,
üye benimle ve oky'le tartışırken başka bir başlıkta uyardı, tepki verdi, hatta üyenin tepkisine maruz kaldı.
dediği doğru.

alıntıların poposu başı oynamış, anlamadım ne olduğunu

Sen bu yorumu niye yapıyorsun , bunu niye beğeniyorsun, gizliden şikayet edeceğine açıktan şikayet et " ne çok ahkam kesenler çıktı ya.
Bırakında kim ne istiyorsa onu yapsın.
Yönetim zaten gerekli gördüklerini banlıyor .
Yalancılıkla bile suçluyorsunuz.

Herkes doğrucu Davud sanki. Tüm haksızlığa objektif göğüs geriyor.

:KK70: Begen butuonu hassas, evet.. Ustune gidiyorum, begen yapiyorum, begeniyor, daha uzaklasmaya firsat bulamadan vazgece donen buton begenimi siliyor. Aslinda benim PC daha hassas, ama "begeniden vazgec" butonu da gayet iyi calisiyor yani demek istiyorum.. Senin telde buton bir tek "begen" durumunda iken hassas anlasilan..:KK53: Ha bir de nedense hep Ataturku asagilayan kisilerde hassaslasiyor.

Hayir sonra bir de kalkip demiyorlar mi cici AKP varken, HDP Ataturku kotuluyor da hala Ataturkculer nasil ona oy veriyor diye.. Sahi HDPliler oyle mi yapiyor? Ataturke saydiran AKPlilerden sira gelip onlara cevap verememisiz demek ki, aralarda gozden kacmislar.. Haber verin bir dahakine, onlara da hadlerini bildirelim.

Saraylim istedinize inanmakda ozgursunuz ,,,,

X