chanel coco mademoiselle parfüm arıyorum uygun fiyata

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
kızlar başlıkta yazığı gibi bu parfümü arıyorum edp değilde edt tercihimdir birde orjinal olması şart
tabii edp olanlar varsa fiyatlarını yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

birde chanel chance arıyorum :)

Bende vardı dün kuzene verdim. 100 lük aldım :) tavsiyem edp alman. Çok daha Kalıcı. Bazı sitelerde indirimler var bi bak istersen

Merhaba,
bu parfüm ve diğer orjinal tüm parfümlerin orjinal tester parfümleri elimde var...
Tester avm lerde parfümün tanıtımı olarak kullanılan insanların tanıması için olan bildiğimiz orjinaldir..Sadece tester yazan parfümleridir..
Mağazalar da satılmaz fabrika bunu yurt dışı tedarikçelere vererek satış yapar..Bu benim beş yıldır sorunsuz yaptığım bir satıştır..

Örnek;tom ford 1.100 tl parfümü mağaza satış fiyatıdır..
100 ml orj testerı +kargo :100 lira....
Tüm testerların kontrolünü sağlayabilirsiniz..
Stoklarla sınırlı olarak geliyor,saylı olarak her etapta veriyorum tek sorun benim için o..Bu da müşterim tekrar talep edene kadar tekrar temin ediyorum,müşteriye göre sorun olmuyor..Aynı anda bir parfümden beş adet sipariş verebiliyorum stoklarla sınırlı demem bundandır..

Çevremle ilerlediğim bu satışlardan olumsuz dönüş almadım hiç...Günün de teslim......Parfümünüzü aynı avm den almışcasına orjinal..Koku zaten bizlerin satın alması ,kokuyu tanıtıcı aynı şişe de,aynı kıvam ,kalıcılıktadır..
Müşteri için tanıtıma üretilen tester şişelerin üstünde tester yazılı...
Usa -barkodlu-kapaklı yada şeffaf kapaklı fabrika çıkışlı orjinal tester parfüm örneğin 300 tl ise testerını aynı boyut,aynı koku,ebatları -orjinaldir..
Ürünlerimi yıllardır satıyorum Fabrika çıkışlı tedarikçisi yurt dışıdır bana direk ulaşıyor..Fiyatları 90 lira atı kargodur...Hiç bir sorun yaşamdım ,siparişler şehre göre gün değişşimi gösteriyor gününde elinizde olur..Güvenilir ilk sizin açıp kullanacağınız,orjinal tester vazgeçilmeziniz olacak.düşürseniz elimde coco mevcut..
Bana özelden ulaşırsanız ,diğer kokuların da bir listesi ve fotosunu paylaşabilirim...
Memnuniyetiniz söz konusu olacak,içiniz rahat olsun...

Eklentiler

• IMG_0212.JPG
    IMG_0212.JPG
    103,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0213.JPG
    IMG_0213.JPG
    77,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0209.JPG
    IMG_0209.JPG
    77,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0211.JPG
    IMG_0211.JPG