• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chanel chance umduğum gibi çıkmadı =((

prensesin__uykusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
35
0
36
İstanbul
slm kızlar; bugün d&p den chanel chance aldım ve sürekli kullandığım jadore... chanel chance'i çok övdüler bende bir deneyeyim dedim kız ilk sıktığında hoş geldi kokusu fakat zaman geçince öyle olmadı ben baya bi çiçeksi diye düşünüyodum ama baya bir mevyeli sanki.. bana avonun pembe bir parfümü vardı secret fantasy diye aynı onun kokusu =(((( yada bana mı öyle geliyo kokusu chanel chance kullananlar ne diyor????

yaa bende aldim chanel chance ve hic memnun kalmadim yaa. kokusu ilk siktiginda guzel ama daha sonra dedigin gibi baska bisi oluyoo:S

chanel chance' favorilerimden kızlar orjinal mi doldurma mı doldurmaysa hangi markanın doldurması hepsinin kokusu değişiyor o yüzden...

bende burada çok övülmesinden dolayı gidip dp de denedim bana çok sıradan geldi abartıldığı kadar hoş olduğunu düşünmüyorum...

chanel chance baydı artık..Herkeste aynı koku,en yaşlısından en gencine kadar...Bana öğğğğhht dedirtti artık:37:

chanel chance baydı artık..Herkeste aynı koku,en yaşlısından en gencine kadar...Bana öğğğğhht dedirtti artık:37:

Back