Champix kesin çözüm sigarayı bırakmak isteyenlere

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Arkadaşlar ben gunde 1 paket sigara kullanıyorum. ama champix bana cok etkı ettı. su anda bır mutlulukla sıteye gırıp sızlerle paylaşmak istedim.cok mutluym. sıgaranın tadı iğrenç tiksindirici gelmeyye basladı. tavsiyemdir ama tabıkı yıne doktorunuza da danısabılırsınız.

eczanemkesın çözum dedi ve etrafımda kullanan birkaç kısı bu ilaç sayesınde sıgarayı bıraktı ben pek ınanmıyordum bu kadar etkılı oldugunu anlamak ıcın kullanmak lazımmıs bunu anladım.kendılıgınızden ıcmek ıstemıyorsunuz ırade pek etken olmuyor. yanı zaten sıgaryı bıle görmek ıstemıyorsun.kokusunada katlanamıyorsun zaten.

evet bayadır yazmıyordum ama ilaç cok uyku yapıyor. 2 gundur tek bır sigara içmedim içme eğilimim oldu ama istesemde içemıuyorum cunku midem bulanıyor bır nefes cektıgımde cıgerlerım yanıyor bogazım yanıyor sankı ılk kez tadına bakıyor gıbı oluyorum. o yuzden paket aldım ama ıcınden 1 tane bıle ıcemedım. çok mutluym eşim de sıgarayı ıcmıyor 2 gundur. darısı basınıza.

evet çok etkili ama bençok sorun yaşadım baş ağrısından sinirden kanama da tüylerim sertleşti çoğaldı tuhaf rüyalar

Arkadaşlar merhaba

Lütfen bana yardımcı olun.
Ben 15 yıldır günde 2 paket sigara içen birisiyim. Sabah gözümü açtığım an yakarım sigaramı, gece tuvalete bile kalksam uykulu halimle yine içerim sigaramı. Sonuçta bende sizler gibi champix ile sigarayı bırakacağıma sonsuz inanıyorum fakat hiç iyi değilim.
Bugün Champix in 13. günü ve bugün bırakma günümdü. Evet hiç içmedim bugün ama sanırım bayılacam artık. Sbahtan beri ataklar geçiriyorum, aklımdan sigara 1 an olsun çıkmadı.İlk günden beride soğumadım ben sigaradan son birkaç gün azalttım hatta 12. gün 6 tane içtim ama içtiğim son sigara yine keyifliydi.Şimdi;
Arkadaşlar diyolar ki tadı değişti, soğudum içemedim. İlk günler çok rahat geçiyor vs.
Bu ilacın etki etmediği tek insan evladı ben miyim ya İnanın iradeyle bırakmak nasıl oluyorsa aynı o haldeyim. Bu halde olmam içeceğim anlamına gelmiyor asla içmeyeceğim fakat bu halim normal mi arkadaşlar. Diğer günler daha mı rahat geçer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…