sinem sıgarayı bırakınca hayattan koptu tabı burayada yazmayı bıraktı :) şaka bır yana bundan 2 sene once hastaneden bende ucretsız bı sekılde almıstım faydasınıda gormustum 12,gunde bıraktırmıstı bana,ama ben ne yaptım nasıl olsa bıraktım içmiyorum su sıgarayı dedım,hapı içmeyımde su sersemlıgım gıtsın dıye dusundum irademle duruyum hapla değil dedım,ve 2 ay boyunca içmedım ve bana nasıl bı sıgara içme istegı geldıyse 1 tane içiyim iki tane derken baktım çantama paket girmiş :) derkennnnn sene oldu 2013 ben yıne sıgarayı bırakmak istedım baktım kafam sakın bı sorunum yok ben bırakırsam sımdı bırakırım bunu dedım ve eczaneden 200 tl karsılıgında champix aldım ilk gunler hıc bır etkısını gormedım ama gunde 1 bardak su bıle zor içen ben susuz gezemez oldum bogazım kuruyodu sürekli,derkennnnn bugun 2.haftam ve gunde 1 paketten fazla sıgara içen ben 3 gundur agzıma surmuyorum :) :) canım istıyomu evet istıyo ama oyle elım ayagım tıtreyecek gıbı degıl anlık aklıma gelıyo sadece benım bısey yapmam gerekıyo dıyorum sureklı elım agzım bos gıbı gelıyo sureklı bı uyusukluk halı,uykularıma gelınce resmen bı dızi cıkar benım ruyalarrdan,kenan imirzalıoğluyla denızde yuzmekmı dersınız yoksa polatla insaatta adam öldürmek mı dersınız :) ve bır cogunuda hatırlamıyosunuz gece kımıldamadan uyuyan ben gece kaç kere uyandıgımı bılmıyorum yorganımı hep yerden topluyorum deli gıbı uyuorum ben fazlasıyla sayıklıyorum :) kilo alma meselesıne gelınce evet halıyle kılo alıyosunuz 53 kıloydum 56 kılo oldum farkında değilim süreklı bıseyler yıyorum açmıyım değilmiyım hıc farketmıyo ne bulduysam mıdeye indiyorum :) işlh sizde bırakırsınız dualarım bırakmak isteyenlerden yana :))))
Selam arkadaşlar,
Ben 2,5 ay bu ilacı kullandım ve hayatım cehenneme dondu. Ilk paketi bitirene kadar bir sorun yoktu, ikinci pakete başladığımda cok agır depresyon geçirdim. Uyumuyor, herseyi kafamda buyutuyor , halusunasyon goruyor ve kafamdan kotu dusunceleri bir turlu atamıyordum.. Ilactan olduğunu anladığım anda bıraktım. Herkeste aynı etkileri göstermiyor yan etkiler, ben kilo verdim ilacı kullanırken.. Umarım faydası olur sizlere... Ben mi? Sigaraya maalesef tekrar başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?