evet bıyık konusunda haklısın bıyıkta bendede bir azaltma yapmadı şimdiye kadar ama diğer yerlerde çok memlunumBen yıllardır kullnıyorum bıyıklarıma. Azaltma göremedim ama sir ağdadan iyidir. Yapış yapış olmaz bulaştığı yerde kurur kolay çıkar. Sivilce yapmıyor ama tabi kızartıyor.
evet bıyık konusunda haklısın bıyıkta bendede bir azaltma yapmadı şimdiye kadar ama diğer yerlerde çok memlunum
Geneteli ben tek başıma alamıyorum malesefGenital de denedin mi?
Diğer yerlere üşenirim ya. Koltuk altına iyi olabilir.
Kızlar bu ağdayla kollarımdaki azalmanın resmini attım sizlere bakın isterseniz yüzüm için iğneli epilasyona başladım ama vücuduma devam ediyorum resimlerde görürsünüz üstlerde artık hiç çıkmıyor alt taraftakilerde baya inceldi yılmadan yapın bence ben çok etkisini görüyorum :) sizlerde kullanan memlun kalan yada kalmayan varmı?
Ben bayadır kollarımı alıyorum ama bu ağdayı 6 aydır düzenli kullanıyorum. Hiç epilasyon falan sürmüyorum düzenli kullanımda azaltıyo.Kollarınızdaki bu azalma ne kadar süre kullanım sonunda oldu acaba ?
Ben bayadır kollarımı alıyorum ama bu ağdayı 6 aydır düzenli kullanıyorum. Hiç epilasyon falan sürmüyorum düzenli kullanımda azaltıyo.