Cezve ağdası deneyen var mı ? kılları inanılmaz azaltıyor

AnaL bölge alınır mı bunla genital falan..alan varsa lutfen acil cvp vere ilir mi?

Ben dudak üstüne hep bundan kullanırım. Dikkatli olmak gerek. Ben de azalma falan olduğu yok.

Kızlar bu ağdayla kollarımdaki azalmanın resmini attım sizlere bakın isterseniz yüzüm için iğneli epilasyona başladım ama vücuduma devam ediyorum resimlerde görürsünüz üstlerde artık hiç çıkmıyor alt taraftakilerde baya inceldi yılmadan yapın bence ben çok etkisini görüyorum :) sizlerde kullanan memlun kalan yada kalmayan varmı?

Eklentiler

• 20170415_175127.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 224
  • 20170415_175127.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 209
  • 20170415_175003.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 226
Ben yıllardır kullnıyorum bıyıklarıma. Azaltma göremedim ama sir ağdadan iyidir. Yapış yapış olmaz bulaştığı yerde kurur kolay çıkar. Sivilce yapmıyor ama tabi kızartıyor.

Ben yıllardır kullnıyorum bıyıklarıma. Azaltma göremedim ama sir ağdadan iyidir. Yapış yapış olmaz bulaştığı yerde kurur kolay çıkar. Sivilce yapmıyor ama tabi kızartıyor.
evet bıyık konusunda haklısın bıyıkta bendede bir azaltma yapmadı şimdiye kadar ama diğer yerlerde çok memlunum

Genital de denedin mi?

Diğer yerlere üşenirim ya. Koltuk altına iyi olabilir.
Geneteli ben tek başıma alamıyorum malesef sadece üst üçgen olan bölgeye denedim çok acımıyo ama altlara cesaret edemedim evet koltuk altımada kullanıyorum ordada çok memlunum karartma falan yapmıyo birde sivilce olmadığı için baya memlunum irdaki kullanımından da

Kizlar genital bolge de alinir tabiki. Zaten kalip agda olmasi gerekir ama cezveli ile ugrasirsiniz makinesi var ben 2 yildir kullaniyorum elektrikli . Artik cok kolay aliyorum kuafor derdim kalmadi tuylerimde azalma baya var ve gec cikiyor.

Kollarınızdaki bu azalma ne kadar süre kullanım sonunda oldu acaba ?

Ben bayadır kollarımı alıyorum ama bu ağdayı 6 aydır düzenli kullanıyorum. Hiç epilasyon falan sürmüyorum düzenli kullanımda azaltıyo.

Ben de epilasyon aletiyle aldığım için bazıları kırılıyor. Deniycem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…