Cezayir Paylaşım Alanı (Tanışma)

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
arkadaşlar cezaire geleli 3 ay oldu istedimkı cezairdekı türkler bizde burda tanışalım bilgilerımızı paylaşalımmm.....a.s.a.s.

Son düzenleme:
merhaba kızlar sizi gökte ararken burda buldum :) benim sözlüm cezayirden iş aldıkları için 1 ay önce oraya gitti...ben bu sene üniversiteden mezun oldum ve malum iş bulamıyorum...sözlümün orda 2 sene falan kalması gerekiyo iş için.dün konuştuk beni de cezayire çağrıyo orda master yapmamı ve fransızca öğrenmemi söyledi evlilik seneye gibi olucaktı ama ekimde sırf gitmek için düğün yapma durmumuz çıktı ailem herşey senin kararın dedi konuştuk...sizce nasıl bi yer cezayir?gidince alışması zormu olur,insanları nasıl?biraz bilgi verirseniz sevinirim...

merhaba minish,mademki sözlünüz 1 aydır orada size en iyi bilgiyi o verir,zaten sizin orada yapamayacağınızı düşünseydi sizi hiç çağırmazdı.İki sene dediğiniz nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer ve hemde siz bu arada kazançlı çıkacaksınız ,hem yeni bir dil öğreneceksiniz, hem master yapacaksınız yine de tabiki karar sizin,ama ben sizin yerinizde olsam sevdiğim adamın yanında olmayı ve kendim ve eşimin menfaatine uygun olanı yapmayı tercih ederdim.Bizde bu yaz daha tam netleşmedi ama galiba cezayir yolcusuyuz onun için bu topiğe yukarıda daha önce yazan tanger isimli arkadaştan bilgi almak amaçlı yazmıştım ama cevap vermiyor galiba o şu anda Tr de imiş buraya uğramaya vakti olmuyor heralde,neyse canım inşaallah senin için hayırlısı ne ise o olsun bu arada benim cezayir hakkındaki araştırmalarım devam edecek yeni bir şeyler öğrenirsem burada seninle paylaşırım.

çok sağol canım...bende araştırıyorum sözlüm de orda araştırıyo...en uygun olanı yapmaya çalışıcaz ama ben biraz cesaret edemiyorum...bide evlenip gidicez apar topar...düğün seneye değil hemen ekimde olabilir bu durumdan dolayı...sözlüm başkentte türkiyeden pek farklı olmadığını söyledi...bakalım araştıralım azcık daha...

Benimde annem cezayirli babam göçmen cezayirde türkler çok sevilir güzel bir sehir bende akrabalarımı ziyarete gittim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…