- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
tabı kendi yapmaz ama başkalarını şakşaklar eşşek muhabetini tebrik eder weisin küfürlerine şanslısın weiss der bu liste uzar gider biz seni iyi biliyopruz o yuzden senlen uğraşamam
yok genele, gördüklerime söyledim ebedi, sana özel değildi ama senin de kuyruk acılı demen doğru mu? yani bu şekilde kullanmak doğru mu o kelimeleri
ya isteyen istediğine yazar bana yazma beni alıntılam gibi bişey deme hakkına sahip degılsın ayrıca ettıgın hakaretleri sadece ben degıl burdakı herkes gorsun diye yazıyorum ha bıze karga sürüsü demenıde unutmadım ben sana yazarım ama sana karşı hakaret duymıycaksın benden ama yazarım yanı
Dini konuşmaların serbest kalacağını sanmam bu 1. konu.Olsa bile kimse kimseye bunu dememeli bence(Bakınız Aziz Nesin)Burası bizim vatanımız.Sağ kesim sol kesime hadi Rusya ya diyemezse sol kesimde sağ kesime de bunu dememeli bence
bende, şimdiden kuyruk acılı dediler yahu hiç utanıp sıkılmadan.
Eeeee gerilip kasıldığım, ceza verdiğimde işittiğim lafların acısını çıkarıyorum tolinim.
Seviye cezayla sağlanıyormuş meğer, ağlanacak hale gülüyorum ama kusuruma bakmayın artık
Sebest bırakıldığında seviyenin nasıl dibe çekildiğini gördüğümüze göre, polemikte de cımbızı ele alabilirsin heralde sayın müdür
Eeeee gerilip kasıldığım, ceza verdiğimde işittiğim lafların acısını çıkarıyorum tolinim.
Seviye cezayla sağlanıyormuş meğer, ağlanacak hale gülüyorum ama kusuruma bakmayın artık
eee. gerçekten dikkatli yazıyorum.sanki çok ceza alıyordunda,adrenalin yapıyormuş birde
Yooo yapın polemiğinizi rahat rahat, ben çikelata yiyeceğim
Evde çekirdek bitmiş, az biraz çikolata yiyeyim okurken
eee. gerçekten dikkatli yazıyorum.
sizde dikkatli olun sizde banlanmayın değilmi.
Kazennnn teşekkürler, kabahat bende değilmiş
Evde çekirdek bitmiş, az biraz çikolata yiyeyim okurken
İnşallah L olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?