- 20 Mart 2008
- 141.617
- 213.157
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Genelkurmaydan yapılan açıklama gelmiş.
Genelkurmay’dan olayla ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada, olayın bir terör saldırısı olmadığı, cinnet getiren bir askerin iki arkadaşını şehit ettikten sonra intihar ettiği belirtildi.
Olay gece yarısı saat 00.30 sıralarında Ceylanpınar İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Gökçayır Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Olaydan sonra bölgeye Ceylanpınar ve Şanlıurfa’dan Özel harekat ekipleri ile askeri birlikler sevk edildi. Sınır hattında önlemler arttırıldı.
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ
Şehit olan askerlerinin isimlerinin Ramazan Yel, Kadir Yıldız ve Umut Aslan olduğu öğrenildi. Askerlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından Ceylanpınar Devlet Hastanesi morguna getirildi. Morg yakınlarına gelen bazı vatandaşlar şehit olan askerler için gözyaşı döktü.
İnandırıcı mı yani bu açıklama ..
Ben inanmıyorum kensinlikle ..
Yine gizli saklı bişeyler oluyor ..
Bu ülkene saklanan neler neler var .. Basın artık haber mi yayınlayabiliyor sağlıklı gerçekçi bir biçimde ..Birşey saklanıyorsa açıksa söylesinler ne olduğunu..
Bu ülkene saklanan neler neler var .. Basın artık haber mi yayınlayabiliyor sağlıklı gerçekçi bir biçimde ..
Açıklamak yerine üstünü yalan dolanla kapatırlar .. Olan şehit ailesine olur ateş düştüğü yeri yakar ..
Aynen burayada yazsınlar.kimlerin ocakları yandı yüreklerine ateş düştü ...
allahım sabırlar versin...
burda hararetli tartışıp ayrım yapılıyor biz dağdakiler değiliz diyenler neden bu şehit haberlerini görmezler bilemiyorum...
Aynen burayada yazsınlar.
şu an ayrımcılık falan yok zatenmadem ayrımcılık yok buyrun dimi
şu an ayrımcılık falan yok zaten
ben her iki tarafada aynı içtenlikle bakıyorum ama
kürtler, türkler bize bunu yaptı derken,kürtlerde türklere şunu yaptı demelerini beklerdim ki
samimiyetlerine inanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?