çeyizz

Hzldryns

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
197
8
16
35
Bursa
arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim dün üye oldum ama 1 haftadır alan takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorusunuz. ağustosda düğünüm var ve çeyiz hazırlığı yapıyoruz. evlenen ya da evlilik hazırlığı yapan arkadaşlar ince detaylar hakkında bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi geceler

arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim dün üye oldum ama 1 haftadır alan takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorusunuz. ağustosda düğünüm var ve çeyiz hazırlığı yapıyoruz. evlenen ya da evlilik hazırlığı yapan arkadaşlar ince detaylar hakkında bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi geceler
canım sakııınnnn vitrin almaa sakın hatta yemek masası bile alma mutfağa şöle köşe koltuklu masa al çok kullanışlı oluooo .. ben çok pişman oldum birde şu salonlarda orta sehpalar varhani açılıo 6 kişil masa oluo onlar 10 numara kullanışlı tatlım ölede bitane alsan şöle beyaz lake artık fiyatıda düştü baya ... bunlar büyük önerilerim tatlım küçüklere takılma ne kadar alsanda mutlaka ewlendktensonra eksiklik çıkıo tatlım

Ya evt bnde vıtrın almayı kesnlıkle dusunmuyorm su bellonnın chestır modelı koltuklar varya sutlukahve olan ondan almayı dusunuyorm bı bakıp fıkır vereblrmsnz

canım düğününe daha ne kadar var bilemiyorum ama bence biran önce mutfak alışverişine başla çünkü emin ol hiç bitmiyo azalcana çoğalıyo hatta sanki insana öyle geliyo ve lütfen gördüğün herşeyi alma çünkü alınabilmesi için bir kavanozu bile öyle hallere getiriyolarki büyüsüne kapılıp alıyoruz sonrada gereksiz yere öyle bekliyo bir sürü kalabalık ve gereksiz eşyayla doluyo evin içi bazen kendi aldıklarıma bakıyorum ben bunu niye almışımki diyorum gereksiz bişey halbuki aynışeyi yapmamaya dikkat et derim ben:)

Düğünüm 29 agustosda bursaya gelin gidicem oranında adetleri malum cok agır benden sanırım agır bır ceyız beklenıyo o yuzden bıraz cekınıyorm

Düğünüm 29 agustosda bursaya gelin gidicem oranında adetleri malum cok agır benden sanırım agır bır ceyız beklenıyo o yuzden bıraz cekınıyorm

gücün neye ne kadarına yetiyosa o kadarını yaparsın canım kendini kasma olduğu kadar abartmanında alemi yok bence sırf beklentileri yüksek diye

Tugcecim snde nişanlıymıssn galıba bsy sorucm kac kılosn ve dugune kdr verme gbı bı dusuncen varmı bn vrmk ıstyrm ama nasl vrcgmı blmyrm

Bursaya uzak yerde oturuyosan çok esya alma nakliye ücretinide düşün.Sen ne istiyosan onu al sonradan pişman olma sonuçta sen yaşıcaksın içine sinsin bence....

Tugcecim snde nişanlıymıssn galıba bsy sorucm kac kılosn ve dugune kdr verme gbı bı dusuncen varmı bn vrmk ıstyrm ama nasl vrcgmı blmyrm

evet nişanlıyım canım düğünüm haziranda çok olmasada biraz fazlam var gibi çok değil ama 2 3 kilo versem yeter ama eğer senin kilon fazlaysa öğünlerinden kısabilirsin ben öyle yaptım şekeri o kadar çok tüketirdimki üçü bir aradanın içine bile şeker atardım o kadar şuan tamamen kestim ilk başta biraz zor oluyo ama alıştım bide nişanlımla düzenli olarak yürüyüş yapıyoruz özellikle hafta sonları arabayla hiçbir yere gitmiyoruz nerdeyse antalyayı yürüyerek geziyoruz ciddi faydasını gördüm ben sende deneyebilirsin

Canm bnde tamamen sekerı kestım gecen seneden beri şeker kullanmıyorum boyum 1.72 kilom 55 hedefim 50 olmak ama nasl olcagmı blmyrm

Yavas yavas bi yerden basla cnm beyaz esyalar,mutfak esyalari vs... Allah kolaylik versinn tatlimmm :))

Canm bnde tamamen sekerı kestım gecen seneden beri şeker kullanmıyorum boyum 1.72 kilom 55 hedefim 50 olmak ama nasl olcagmı blmyrm

e iyimişsin canım sen aslında çok zayıflıkta iyi değil fazlada zorlama bence

Ay bılemedm canm ya bgn paşabahçeye gttım nıhale aldım cok guzl syler var ya harıka ama brz pahalı

Ay bılemedm canm ya bgn paşabahçeye gttım nıhale aldım cok guzl syler var ya harıka ama brz pahalı

evet biraz pahalı olabiliyo bazı ürünleri canım bende bir sürü şey aldım çünkü çok iyi biliyorum :1:

canım sakııınnnn vitrin almaa sakın hatta yemek masası bile alma mutfağa şöle köşe koltuklu masa al çok kullanışlı oluooo .. ben çok pişman oldum birde şu salonlarda orta sehpalar varhani açılıo 6 kişil masa oluo onlar 10 numara kullanışlı tatlım ölede bitane alsan şöle beyaz lake artık fiyatıda düştü baya ... bunlar büyük önerilerim tatlım küçüklere takılma ne kadar alsanda mutlaka ewlendktensonra eksiklik çıkıo tatlım
Yemek masası alma mı ? Mutfakta agırlar artık misafirleri yeni gelin olarak yada sehpada ?

Yemek masası alma mı ? Mutfakta agırlar artık misafirleri yeni gelin olarak yada sehpada ?
tatlım bende senin gibi yok yeni gelinim ben falan.herkesin yaptığını tekrarladım ... ama çok pişman oldum boşa 4 5 bin vermişim . ama tatlım kendi evinse salonun da ewet yemek masasıı olabilir.. sehpa diipp geçme 8 kişilik yemek masassı oluo . kalkıp 12 kişilk yemek masası almıcaksın heralde 2 kişisinz herğün misafr olmuo. ayrıca köşe koltuklu mutfakmasası çok kullanışlı 10 kişi sığıyo . sonuçta senin ewin kmne der die bakma tatlım ewi kendi kullanım alanı yap size göre misafire göre değil ...

Oncelikle hayirli olsun tatlim :)
Tavsiyeden ziyade kendi dusuncemi paylasmak istiyorum. Vitrin alma diyen arkadasa katiliyorum bence evimize aldigimiz en ufak bi esya bile ise yarar olmali kolay temizlenir olmali vitrinler , asiri sus esyalar , gereksiz elektronik esyalar hem yer kapliyo hem de bosa temizlikle bizi yoruyo. Maddi durum da onemli tabi ceyiz alirken. Ben alacagimn her seyi onceden arastiriyorum butceme uygun en kalitelisi ve zevkime uygun olani hangisiyse onu aliyorum. Setlere de cok dikkat etmek gerekiyo. Yok cay seti yok su seti bence bunlar gereksiz. Harika tepsiler harika cay bardak ve tabaklari var hem de hepsini zevkine gore secebilirsin set almaya kalksan tonla para.

En onemli ayrinti aldigin seylerin senin icine sinmesi onlari sen kullanacaksin :) INSAALLAH her sey gonlune gore olur canim :)

Back
X