Yani ilk zamanlarda cekici kiyafet al.Cok onemli dediler ben utanirim diye hic almadimNe tarz geceliklerle rahat ediyorsanız onu alın. 1-2 babydoll tatlı durur. Ama ben elbise şeklinde olanlarla rahat edemiyorum mesela var birkaç tane ama genelde pijamacıyımyine de şortlu takımlar daha rahat.
6'lı olanlardan kayınvalidem almıştı onları da kullanmadım. Ben gecelik insanı değilim galiba
Boyum uzun ve zayif bir bayan degilim.Acaba hos durur mu bilemedim.Kilolu olunca insan cekiniyorSaten ve penye santelli şortlu takimlar hem rahat hem seksi durur bence bunlari tercih edebilirsin
Benimde göbeğim var mesela siyah dantelli gecelik asla göstermiyor kiloyu.Boyum uzun ve zayif bir bayan degilim.Acaba hos durur mu bilemedim.Kilolu olunca insan cekiniyor
Her erkek farkli begenir, her kadina da farkli model yakisir. Nisanliniza sorsaniz daha iyi olmaz mi?Yani ilk zamanlarda cekici kiyafet al.Cok onemli dediler ben utanirim diye hic almadimDugunden sonra tatile de gidecegiz orada kullanmak icin alayim dedim ama ne tarz alsam eşim begenir bilemiyorum.Erkeklwr genelde hangi tarzdan hoslanir ?
Sana daha çok yakışabilir benceBoyum uzun ve zayif bir bayan degilim.Acaba hos durur mu bilemedim.Kilolu olunca insan cekiniyor
Durur durur telaş etme senBoyum uzun ve zayif bir bayan degilim.Acaba hos durur mu bilemedim.Kilolu olunca insan cekiniyor
tasmalı mıHarness tasmalı set aldım ben iki hafta sonra düğünüm var
Takım gibi setlerden tek seferlik alabilirsin.Hanimlar merhaba26 yasimdqyim ve 1 ay sonra dugunum var .Ceyize gecelik almadim cok fazla ama almak cok onemliymis.bi tane sortlu bir tane de elbise gecelik aldim ve 6li gelin paketlerinden var nisan alisverisinde alinan.Sizlerin ki ozellikle evlilerin onerecegi yeni evlenenlere gore olan gecelik onerisi var mi ? Bu konuda yetersiz oldugumh dusunuyorum
Bence nişanlınıza sorun ama seten ve penye tarzı rahat olurYani ilk zamanlarda cekici kiyafet al.Cok onemli dediler ben utanirim diye hic almadimDugunden sonra tatile de gidecegiz orada kullanmak icin alayim dedim ama ne tarz alsam eşim begenir bilemiyorum.Erkeklwr genelde hangi tarzdan hoslanir ?
Nişanlına sormanı tavsiye ederim. Ben düğün öncesi sormuşutum hatta beğendiği modelleri atmasını söylemiştim. İyiki de öyle yapmışım. Çeyiz setinin şort ve pijama takımı çok kullandım. Elbiseyi daha nadir giydim. Kendim kısa elbise pijamalardan aldım ve çekici oluyor bence. Babydoll ise mutlaka olmalı. Ama başta insan bir utanıyor kabulHanimlar merhaba26 yasimdqyim ve 1 ay sonra dugunum var .Ceyize gecelik almadim cok fazla ama almak cok onemliymis.bi tane sortlu bir tane de elbise gecelik aldim ve 6li gelin paketlerinden var nisan alisverisinde alinan.Sizlerin ki ozellikle evlilerin onerecegi yeni evlenenlere gore olan gecelik onerisi var mi ? Bu konuda yetersiz oldugumh dusunuyorum