Çeyizlik danteller havlular,dekoratif sebzelik,erkek takım elbise,sıfır başörtü vs./satılmıştır

nacizane tavsiyem, metal bulaşıklığın sıfır ise bukadar ucuza verme canım.. sıfır çift katlı bulaşıklık fiyatı 35 tl piyasada.
herkes pahalı yazıyorsunuz fiyatları diye uyarıyorbirbirini sizde ucuz diye uyardınız tesekkür ederim...evet sıfır duruyor...ihtiyaç fazlası...üzerine yaklasık 10 tl kargo ücreti deeklenirse anca olur...
ama halen kimse almıyor...

merhaba,ben bulasıklıgı almak ıstıyorum fakat kart kullanmmıyorum bebklede dısarı cıkamıyorum fazla karsı odemelı falan gonderebılıyormsnz

merhaba,ben bulasıklıgı almak ıstıyorum fakat kart kullanmmıyorum bebklede dısarı cıkamıyorum fazla karsı odemelı falan gonderebılıyormsnz
merhaba
kapıda ödemeli olmuyor...daha önce buradan alım yaptınız mı bilmiyorum ama eşiniz atm den yatırabilir veya havale olabilir hesaba

hayır canım ne pahalısı.. piyasadaki fiyatı belli sonuçta.. ben daha geçenlerde bi arkadaşıma hediye aldım ordan biliyorum 35 den aşağı bulamadım... doğruya doğru yani diğer ürünleri bilemem ama bulaşıklık ucuzdu söylemek istedim :)

Danteller kullanilmis mi fiyat ne dusundunuz ceyiz icin alicaz
çeyiz için alabilirsiniz.fazla oldugu için sıra bile gelmedi çogusuna
beyaz iş mutfak takımı da var tam takım
havlular uygun...
1*2 kere serilmiş yıkanmamış bile olan yatak bordo saten işlemeli yatak örtüsü yakımı var
uyumlu bordo fon ve farbela takım var istersenniz

çeyizliklerin fiyatı nedir?dantellerin özellikle
bu dantellerden anlamadığım için fiyet veremedim...elimden çıksın istiyorum...tekliflere açogım..
mor işlemeli olan sadece 30 tl dedim...6 pecete 2 de örtüsü var

Güncel.
Evimde 4 m ve 6 m halılar da var fazla. İsteyen varsa resim koyabilirim. Çok uyguna veeicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…