- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes pahalı yazıyorsunuz fiyatları diye uyarıyorbirbirini sizde ucuz diye uyardınız tesekkür ederim...evet sıfır duruyor...ihtiyaç fazlası...üzerine yaklasık 10 tl kargo ücreti deeklenirse anca olur...nacizane tavsiyem, metal bulaşıklığın sıfır ise bukadar ucuza verme canım.. sıfır çift katlı bulaşıklık fiyatı 35 tl piyasada.
merhabamerhaba,ben bulasıklıgı almak ıstıyorum fakat kart kullanmmıyorum bebklede dısarı cıkamıyorum fazla karsı odemelı falan gonderebılıyormsnz
tamm ayırdım size..Bana ayırırmısınız bulasıklıgı almak ıstıyorum.
herkes pahalı yazıyorsunuz fiyatları diye uyarıyorbirbirini sizde ucuz diye uyardınız tesekkür ederim...evet sıfır duruyor...ihtiyaç fazlası...üzerine yaklasık 10 tl kargo ücreti deeklenirse anca olur...
ama halen kimse almıyor...
çeyizliklerin fiyatı nedir?dantellerin özelliklegüncel...
çeyiz için alabilirsiniz.fazla oldugu için sıra bile gelmedi çogusunaDanteller kullanilmis mi fiyat ne dusundunuz ceyiz icin alicaz
bu dantellerden anlamadığım için fiyet veremedim...elimden çıksın istiyorum...tekliflere açogım..çeyizliklerin fiyatı nedir?dantellerin özellikle