merhaba kızlar ben bu boncuk işi ve çivili kasnak ile yaptığım örtüleri sizinle paylaşmak istedim bunları sipariş üzerine yapıp satıyorum fiyatlar gayet uygundur ..ilgilenen olursa özelimden irtibata geçebilir sevgilerr
ama şimdi onlar moda,tabi bu zevk meselesi ..sağol canım o yıldızlı masa örtüsündne kkdaki 2 üyeden sipariş alıp gönderdim çok memnun kaldılar düşünürsen özelde konuşuruzz
hee her yönümle sana çekmişimm :76: :76: :76: :76:
Teşekkür ederim quzumm saoll
ama şimdi onlar moda,tabi bu zevk meselesi ..sağol canım o yıldızlı masa örtüsündne kkdaki 2 üyeden sipariş alıp gönderdim çok memnun kaldılar düşünürsen özelde konuşuruzz
işte moda ama sevmeynce insan sevemiyo :))) hatta bir kere bağrm eminönde satmak isteyn birine annemde çok sevdi almak istiyo :) bn bağırmasm alcak şimdilk dantel salon takımı yaptrymda ona daha var snrm bi model bulamadk salon içinde varmı sizde dantel modelleri :S
işte moda ama sevmeynce insan sevemiyo :))) hatta bir kere bağrm eminönde satmak isteyn birine annemde çok sevdi almak istiyo :) bn bağırmasm alcak :d şimdilk dantel salon takımı yaptrymda ona daha var snrm :d bi model bulamadk salon içinde varmı sizde dantel modelleri :s
haklısın canım içine sinmedikten sonra alıpta ne yapacaksınki ne kadar moda olursa olsun:)))
tatlım bende dantel modelleri yok maalesef ama netten bak güzel modeller oluyo gönlüne göre bir model bulursan bana göster istersen ..illa birisine yaptıracaksan eğer benden alabilirsin siparişi:))) elim dantel işinede çok yatkındır :)) birde çok çabuk yapıp bitiriyorum siparişlerimi ...
Kkdaki sipariş alan arkadaşlarım bu başlığı görsede söyleseler memnuniyetlerini
selamlar... benim annemde 6 tane küçük örtü bi tanede 2 li örtüye 75 tl vermiş komple salon takımı 1000,00 TL yi geçer demişler aslı varmıdır yoksa kazıklanıyomuyuz