Çeyizlerimm :)))

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
$images (9).webp$images.webp$images (14).webp$images (13).webp$images (12).webp$images (11).webp$images (8).webp$images (7).webp$images (6).webp$images (5).webp$images (4).webp$images (3).webp$images (2).webp$images (1).webp$images (10).webp$indir.webp

bunlar son on gündür seçip beğenip aldıklarımız,tabi bazıları benim çeyizimdi, almaya devam ediyoruzz bakalım :) fikirlerinizi merak ediyorum bayanlar..

çok güzeller canım mutlulukla huzurla kullanın Allah ağzınızın tadını bozmasın inş :16:

Canım guzel gunlerde mutlulukla kullan inşallah:16:

Yemek takımını beğendim ilk defa görüyorum bu modeli :17:

cnm ne güzel bi topik açmışsın öyle:9::9: ayy senin çeyizlerini yeriz biz :9: cnm mutlulukla kullan aldıklarını hayırlısı olsun:16::16:

bunlar son on gündür seçip beğenip aldıklarımız,tabi bazıları benim çeyizimdi, almaya devam ediyoruzz bakalım :) fikirlerinizi merak ediyorum bayanlar..

canım herseyın cok guzel gule gule kullan ama bırsey sorcam sana bende senn gıbı sıyah buzdolabı vs ısıtıyordum gercı hala ıstıyorum ama benı vazgerımeye calısıan cok ınsan var toz olur ız bellı olur senn calısan bırısı olacaksın vs dıye sen nasıl karar verdın??

hepsi harika güle güle kullan :) river koltuk takımını almaktan son anda vazgeçirmişlerdi bizi sipariş bile vermiştik ama nasip değilmiş iyi günlerde kullan inşallah canım.

bende bu buzdolabının aynısını aldım..aldım ama dugun hazıranda daha mağazada ew acılınca alacam:) benıde cok wazgecırmeye calısan oldu.cok toz olurmus el izi leke yaaparmıs.bi camı catlasa 500 lıraya cam deişirmiş.bende tereddütteyım hala.ewimin mutfagına rengi uymazsa zaten almıcam..ama cok guzel we hos..güle güle kullanalım hep beraber

canım herseyın cok guzel gule gule kullan ama bırsey sorcam sana bende senn gıbı sıyah buzdolabı vs ısıtıyordum gercı hala ıstıyorum ama benı vazgerımeye calısıan cok ınsan var toz olur ız bellı olur senn calısan bırısı olacaksın vs dıye sen nasıl karar verdın??

canım şu an aldım kullanıyorum SİEMENS marka zaten tek modeli var gayet gayet memnunum şunu söliym toz olayı yok, sonuçta bütün cam.. kapak açılan yerinde brazcık iz oluyor o kadar ben de çalışan bi bayanım, beyaz alsaydım hiç mi silmiycektim sanki :) iz olan yerleri siliyorum bazen, bazen hepten siliyorum ama hiç vaktmi almıyo.. Annemin buzdolabı beyazdı bi elmde cif bi elimde bez uğraşıyodum bunda bööle bi dert yok aynayı siler gibi siliyosun.. kmseye aldırma almak istediğini de al ben çok sevyorum eşyalarımı kendim seçtim kmseyi dnlemeden :)

bu arada dualarınıza temennilerinize çok mutlu oldum bayanlar,, dahah nice niceleri sizin olsun inş.. yemek takımım Royal İngiliz Seramiği Hisardan aldım çeyiz setitin içinde, yoksa normal fiyatı 2700 tl..

river koltuk takımın kullanıslı mı merak ettımmm alalı bayagı olmuss..bu arada güle güle kullan :)

canım öncelikle aldıkların çok güzel..hepsini iyi günlerde kullan:) bu arada herkes gibi bende yemek takımına bayıldım. Çeyiz setinin içinde aldığını söylemişsin. çeyiz setinde neler vardı? ne kadar ödedin? bir de yemek takımı 2700 lira demişsin normal fiyatına çeyiz setiyle kaça geldi peki? Rica etsem söyler misin?:)

river koltuk takımın kullanıslı mı merak ettımmm alalı bayagı olmuss..bu arada güle güle kullan :)

salonda çok şık duruyor, kullanışlı mı demişsin e diğerlerine göre biraz daha farklı tabi ama soruyosan üzerinde misafir bile yatırdım ortadaki pufu köşenin ortasına koyuyosun yatak oluyo ben memnunum başka bi havası var tavsye ederm

Back
X