çeyizlerimizi konuşalım , bana da çeyiz yapalım

cecelikoliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
40
0
36
Ankara
ben bu siteye yeni üye oldum <3 adım Burcu 23 yaşındayım :D Arkadaşımın zoruyla çeyiz yapmaya başladım ama yardımınıza gerek var , hem kaliteli hemde pahalı olmayacak birde sizler ne almışsınız yazarsanız hattaha fotoları koyarsanız sevinirim saygılarrr :D çok resmi oldu galibaaaa hahahaha topik ne komik kelime yaaa

bence taksit yapmadan nakit şekilde alabilirisn maaşın çok iyimiş hem daha ucuza gelebilir nakit olunca tencerelerini , müsafir kaşık çatalını , cezve ve çaydanlığını jumbodan alabilirisn böyle set şeklinde kampanyaları oluyor ..

yemek takımında önemli olan model beğenmen porselenler genelde kaliteli

sen yemek takımı ve çatalbicak tencere işini hallet sonrasında alacaklarına bakarız :))

bu arada nişan söz vs bişey varmı ? yani evliliği ne zaman düşünüyorsun eğer daha sonraysa yemek takımını sonrayada bırakabilirsin yeni yeni modeller çıkıyor sürekli :34:

2,5 ay sonra maaş alıcağım nişanlıyım :) veeee sadece 1 tane çeyizim var hiiiiiç hevesli değilim nedense onuda zorla arkadaşım aldırdı :)
SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

2,5 ay sonra maaş alıcağım nişanlıyım :) veeee sadece 1 tane çeyizim var hiiiiiç hevesli değilim nedense onuda zorla arkadaşım aldırdı :)
SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

cnm yha:1::1: annen ne diyor bnm annem ilk istemeye geldiklerinde heves etmişti ben hevesli dğilim diye etmediği laf kalmadı onun gelin alma hevesini kırmışım istemeye gelenler içinde ben asla olmas diyordum o yüzdendi gerçi...bekarım hala bşi diyemicem şurdan başla diye çünkü benm de daha hiçbirşey yok ortada:6:

cnm yha:1::1: annen ne diyor bnm annem ilk istemeye geldiklerinde heves etmişti ben hevesli dğilim diye etmediği laf kalmadı onun gelin alma hevesini kırmışım istemeye gelenler içinde ben asla olmas diyordum o yüzdendi gerçi...bekarım hala bşi diyemicem şurdan başla diye çünkü benm de daha hiçbirşey yok ortada:6:

Annem ne demiyor ki ??? :D Artık sen yapmassan ben yapıcam ayıp yahu filan diyordaaa.... Bende zaten nişan olayını uzatmayı planlıyorum :) Heves = 0

Kızlar ortada bişey yoksada, koyacak saklayacak yeriniz yoksada en azından çeyiz setinizi alın. tencere tava, çatal kaşık, porselen takım, nevresim takımı, uyku seti vs. vs.

2 sene önce kalkış yaptım ufaktan alayım, taksitle ödeyim dedim. Annem cırladı "koyacak yer yok, hem ozamana daha neler çıkar alma" okey dedim haklısın. Evet aradan 2 yıl geçti, nişanlandım. yaza düğün.. sıfıra sıfır, elde var sıfır.. şaşırdım kaldım hangi birini alacağıma, hangi para ile alacağıma ve hiç bir şey alamıyorum şu anda.. Onun maaş mobilya taksitine gidiyor, benimkide beyaz eşyayaya gidecek büyük ihtimalle.. gelde al..

bu yüzden kızlar, alın koyun kenara akmaz kokmaz. yeni çıkanı olsada Bir model düşük olsun yeterki olsun, Sonra pat diye olunca benim gibi şok olmayın.

Son düzenleme:
Kızlar ortada bişey yoksada, koyacak saklayacak yeriniz yoksada en azından çeyiz setinizi alın. tencere tava, çatal kaşık, porselen takım, nevresim takımı, uyku seti vs. vs.

2 sene önce kalkış yaptım ufaktan alayım, taksitle ödeyim dedim. Annem cırladı "koyacak yer yok, hem ozamana daha neler çıkar alma" okey dedim haklısın. Evet aradan 2 yıl geçti, nişanlandım. yaza düğün.. sıfıra sıfır, elde var sıfır.. şaşırdım kaldım hangi birini alacağıma, hangi para ile alacağıma ve hiç bir şey alamıyorum şu anda.. Onun maaş mobilya taksitine gidiyor, benimkide beyaz eşyayaya gidecek büyük ihtimalle.. gelde al..

bu yüzden kızlar, alın koyun kenara akmaz kokmaz. yeni çıkanı olsada Bir model düşük olsun yeterki olsun, Sonra pat diye olunca benim gibi şok olmayın.

çok çok haklısın ama şöyle diyeyim ben çeyiz işine ısınamadım :D

ben sizlerinde çeyizlerini sordum resminlerini adlarını filan.....
ben braunun 3 lü saç kurutma makinesini aldım :D ( yaaa ben biraz cahilimde foto nasıl yükleniyor )

$yt&#351;.webp

$tncr.webp

$ymk.webp

nevresim takımını çok beğendim güzel değilmi? çeyizme almayı düşünüyorum yataşın

bu tencere takımının siyah kulplusu var çeyizimde fikir olsun diye ekledim

.

neden isinamadin anlamadim, ama söyle düsün sevdigin kisiyle beraber yasayacagin evin esyalarini alacaksin bir bir özene bezene sece sece böyle düsünüp hayal edersen daha kolay olur almak yani isinirsin bu ise

hem bi basla sen gerisi kendiliginden geliyor, emin ol

tek tek ceyiz topiclerini gez bak insanlar neler almis fikir olsun diye eklemisler, ordan görerek alabilirsin

ceyiz listesi var nette ondan bitane cikti al ona görede hareket edebilirsin

misal belim ceyiz topic: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463622-parlayanyildizin-ceyiz-topigi.html

ben yurtdisinsa yasiyorum tr gelin gelcem ins o nedenle büyük alisverisimi yani tencere kasik catal tabak vs ve havlu nevresim gibi türkiyeden alacagim icin pek bise yok ama fikir olabilir

:34:

.

neden isinamadin anlamadim, ama söyle düsün sevdigin kisiyle beraber yasayacagin evin esyalarini alacaksin bir bir özene bezene sece sece böyle düsünüp hayal edersen daha kolay olur almak yani isinirsin bu ise

hem bi basla sen gerisi kendiliginden geliyor, emin ol

tek tek ceyiz topiclerini gez bak insanlar neler almis fikir olsun diye eklemisler, ordan görerek alabilirsin

ceyiz listesi var nette ondan bitane cikti al ona görede hareket edebilirsin

misal belim ceyiz topic: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463622-parlayanyildizin-ceyiz-topigi.html

ben yurtdisinsa yasiyorum tr gelin gelcem ins o nedenle büyük alisverisimi yani tencere kasik catal tabak vs ve havlu nevresim gibi türkiyeden alacagim icin pek bise yok ama fikir olabilir

:34:

hayırlı olsun canımm güle güle kullan :D hem ben isınamasamda arkadaşlar zorla yaptırtıyorlar :D

kızlar kütahya porselenin açelya takımında kampanya var. fiyatı çok uygun. 280 lira. Kampanyalı başka ürünleride var ama ben düz beyaz olduğu için bunu beğendim.

Cemden tencere takımı alacağım. oniks 9 parça çelik tencere seti ve cem vanilya seramik setten alacağım.

bu ay için bunlara karar verdim :)

sonraki ay, çatal kaşık seti, günlük kullanım için porselen takımı alacağım.
sonraki ay, ütü ,ütü masası, çaydanlık, rondo, blender, ahşap set halinde bıçak takımı
sonraki ay, elektrik süpürgesi , sonrada mobilyalarıma göre aksesuar falan işte. yavaştan.. maaşı aldıkça bişey alıp atacağım. annemde taksit yapmış bir yerlere, yorgan yastık, nevresim battaniye falan bir sürü şeyde o almış.. of of okadar çok ki eksik al al bitmiyor.

kızlar kütahya porselenin açelya takımında kampanya var. fiyatı çok uygun. 280 lira. Kampanyalı başka ürünleride var ama ben düz beyaz olduğu için bunu beğendim.

Cemden tencere takımı alacağım. oniks 9 parça çelik tencere seti ve cem vanilya seramik setten alacağım.

bu ay için bunlara karar verdim :)

sonraki ay, çatal kaşık seti, günlük kullanım için porselen takımı alacağım.
sonraki ay, ütü ,ütü masası, çaydanlık, rondo, blender, ahşap set halinde bıçak takımı
sonraki ay, elektrik süpürgesi , sonrada mobilyalarıma göre aksesuar falan işte. yavaştan.. maaşı aldıkça bişey alıp atacağım. annemde taksit yapmış bir yerlere, yorgan yastık, nevresim battaniye falan bir sürü şeyde o almış.. of of okadar çok ki eksik al al bitmiyor.

bende severim sade şeyleri :D Bakayım mı Kütahya porselene

Canım bende seninle aynı durumdayım hep zamanı gelince alırız yapmayalım çeyiz falan dedik şimdi iş ciddileşmeye başladı iyice yaza belki evlenmeyi planlıyoruz ortada hiç bir şey yok. Babamın bir ufak ev aletleri dükkanı vardı kapattı ordan sağolsun çaycı elektrikli süpürge el süpürgesi kahve makinasi saç kurutma makinası nescafe makinası falan almış oldum ama onun dışında hiç bir şey yok ortada. Bugün gittim bernardonun çeyiz setine baktım hem fiyatı uygun hem güzeldi onu almayı planlıyorum 1 hafta 10 gün içinde hem kocaman kutularla onlar gelince ortada bir şey varmış gibi olur bu kadar içim sıkılmaz belki düşündükçe :1:

Çkb de en iyi ürün HİSAR, Porselende KÜTAHYA,GÜRAL , Teflon da TEFAL, Çelik Tencere KORKMAZ araştırmalarıma göre bu ürünler çok iyi deniliyor tabıkı dıger urunler kötu dıye bırsey yok ben mesela bu saydıklarımı bıre bır alamayablırım cunku benım dusuncem hesaplı olsun çeyiz paketı olsun... Tabi dilersen sen ayrı ayrı da alabılırsın.
Nevresim de ben en çok TAÇ ve SAREVDEN yanayım çok göz alıcı modeller var oyuzden bu markaları tercıh edıyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

arkadaşım çeyiz eşyası satıyor bende almıştım zamanında :)))

havlu,tülbent,fiskos masa örtüsü,patik,çorap,pike takımı vs. (annesiyle yapıyolar)

lazım olmaz diye düşünmeyin :))) özellikle patikler çok iyi oluyor.

eğer kocaeli ve çevresinden almayı düşünen arkadaşlarımız olursa özel msj gönderebilir.

hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.

hoşçakalın...

Back
X