Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Çok ciciymiş canım aldıkların sade ve şık güle güle kullan inşaAllahh

çok tesekkür ederim bi mutlu oldum şimdi :) yemek takımı alim diyordum ama herkes sonra yeni modeller çıkar dediler cesaret edemedim şimdi hangi eksikliklere gecsem bilemiyorum :) paranı biriktir bi anda alırsın diyorlar karar veremedim acelem yok gerçi :KK1:

$90857698_tn50_0.jpg $94671016_tn50_0.jpg $93136970_tn50_0.jpg $93888278_tn50_0.jpg
az önce aldım bunları hepsini sevgilim seçti. inşallah gerçek halleri de resimdekiler gibi güzeldir :KK70:

tgc_ kullanıcı adlı arkadasım klozet takımımın fiyatınıı sormus ama ben yeni olduğum için özel msj atamıyorum burdan paylasım dedim :KK1: klozet takımımı 200 liraya aldım, çok begenmene de cok sevindim :KK8:

Gizimmmm mandallarına bayıldım nerden aldın onları bende istiyorummmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

tchibodan aldım canım iki ürünü aynı anda aldığım için hem indirim hemde kargoda bedavaydı geçen hafta alıyorken 43 tl tutuyordu bugün 33 tl tuttu mandal torbası ile kardayım yehu :) hem daha ucuzları vardır ama tchiboda durucağna çeyizimde dursun herşey pembik olsun dedim

selam kızlar ben de dayanamadım ve ufak ufak bişeyler almaya başladım.aldıklarımın arasından resimlerini bulabildiklerim ve benim çektiklerimi sizlerle paylaşayım istedim :)
$tutacak.jpg $Adsız.jpg
$havlu.jpg $homend.jpg
$kap.jpg $yatak.jpg
$20130924_164709.jpg $20130924_164850.jpg
$20130924_164923.jpg $20130924_165108.jpg

$12s.JPG bu gün bu ciciyi markafoniden aldım çk lik battaniye 56 tl ye. çok güzel modeller var bilginize:)

bide cok zevkli ya böyle seyler:) dısardan görenler sadece alısveriş gözüyle bakıyo ama alan için ayrı bence:) sahsen begendiklerimi kendi paramla alıyorum nası seviniyorum görmen lazım :KK1: annem sasırıyo :KK1: zaten daha ne sözlüyüm ne nişanlı :KK1:

hihi aynen canım valla kendi paranla almak daha güzel Allaha sükür.bende sözlü degilim nişanlıda degilim.Allah kerim.aynen bende bişiler alınca seviniyorum daha aldıklarımıda görmedim baska yere gelecekler bakalım gidince heyecanla acıcam:KK52:

X