Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Yeni aldığım çercevem 3 adet aldım kızlar çerceve işini kapatdım birde 4 lü aldığım vardı yeterli bence bu kadarı :)

benim de son aldıklarım :)

Eklentiler

• $CAM00088[1].jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $CAM00152[1].jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $CAM00150[1].jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $CAM00147[1].jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 74
yenii eklenenler

karaca home tuğçe sonunda benim oldu :)

tantitoni dalgalı bıçağımm aşkımın hediyesi :)

a101 şirin yumurtalıklarım

mutfak askım

dün bimde rastlayıp aldığım kütahya porselen dondurmalıklarım. 3 tane vardı bir pakette ben de 2 paket alıp 6ya tamamladımç hem de acayip ucuz

En son kahvaltı takımlarına bakıp bakıp hepsini çiçekli kelebekli görüp gına geçirip bu güzel kahvaltı tabaklarını görünce dayanamadım aldım 6 tane . Genel olarak kendi takımımı kendim oluşturmaya bayılıyorum özgürlük gibisi yok buna uygun kahvaltılıklar yumurtalıklar fincan takımları da alırsam muhteşem olur kahvaltı setim.
Bu da yatak keyif tepsim .
Bu da yine kendi oluşturmaya başladığım günlük yemek takımımın ikincisi. Birincisini hazır bir takım aldım bu ikincisi olacak içine güzel bir kase arıyorum güzel salata kasesi tuzluğu bilmemnesi ile bi takım yapıcam

Canim hepsini gule gule kullan ins.Kahvalti takimini nerden kaca aldin?.Bende dun aynisindan aldimda fiyatini merak ettim fark varmi die
canim karacadan almstm ben ceyiz seti kampanyasindan tam fiyatini bilmiyorum kampanyadan aldgmdan daha uyguna geldi sanirim ama bi sitede 297 tlye gordugumu hatirliyorum

şuan itibariyle markafoni siparişim inşaAllah kırılmadan gelir

bugun aldığım flamıngo bardaklarım ıkea :)

Eklentiler

• $flamingo ıkea.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

sİLİKON KAPAKLAR NE İŞE YARIYO CANIM CAHİLLİĞİMİ MAZUR GÖR İLK DEFA GÖRDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…