Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)
Bunlarda Bugün alınanlar kızlar çeyiz için olanlar banyo eldivenim ve english home makyaj çantam vee cımbızım Birde extra olan angry birdslü çanta içi ıslak mendilim var ilginç ve orjinal geldiginden aldım :)
Annem eve gelen hediyeleri artık kullanmama kararı almış bugün yeni gördüm bunu eklemek istedim bizden geçti sen kullanırsın diyo kullanışlı gayette şık bir şey =)
Bu bamboo havluları eminönünden çok uygun fiyata almıştım bi tek pembe yerinde fıstık yeşili var bende ...Kızlar eminönünde böyle şeyler çok uygun fiyata hemde neler var neler aklınızda olsun..
son zamanlarda aldıklarım bernardo kavanoz büyük boy 1 ad. Eki Görüntüle 755409 english home 160 220 masa örtüsünden pemve ve ekru renginden aldım Eki Görüntüle 755410 gene english home bu renginden 2 tane birde 1 tanede beyazından aldım bunuda real den almıştım
Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatı Birde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı