Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

kızlar bu ayın sonunda çeyizi almaya gelecekler zaman bu kadar yakın olunca bir alışveriş telaşıdır gidiyor.
Bugün taç'a uğradım bir pike takımı aldım,elektrik süpürgemi,tost makinemi,çatal bıçak takımımı aldım.Tam eve dönerken hepimizin korkulu rüyası haline gelen gelin yatak örtümü aldım.Saolsunlar satan kızlarda şaşkınlığımdan yararlanıp bir saten pike takımı ve sofra takımınıda elime tutuşturdular.2 tane hediye yastık ve bir yorgana kandırılabileceğimi hiç düşünmemiştim
hatta kendimi okadar kaptırmışım ki antik marka saten, morlu bir nevresim takımını gördüğüm gibi kaptım.
Nette resmini bulabildiklerimi şimdiden paylaşıyorum bulamadıklarımı ise ürünler 2 güne kadar teslim edildiğinde fotoğrafrayıp paylaşacağım artık.Allah hepimize bu zor zamanlarda kolaylık versin:18::18:

Neredeyse tüm mutfak gibi tabi ki mor tost makinem;

artık bir klasik haline gelen philips maraton elektrik süpürgem;

emsan frezya çatal bıçak takımım;

Taç pike takımım (Rengiembe)

sarev atlantic çift kişilik battaniye
12 kişilik çay seti
günlük çatal bıçak seti 38 parça
altıncıcadde indiriminden yararlanmasaydım çatlardım
yeniler eklendi
bernardo kahvaltı setim viole 12 kişiliğe tamamladım 1 alana 1 bedava kampanyasından

mutfak gereçleri bernardo

markafoni r10

Son düzenleme:
Mutfağımın eksik kalan 2 önemli çeyizim, fırınım ve set üstü ocağım bugün itibari ile alınmıştır...

Kızlar beyaz eşyalarımızı aldık sonunda . Haziran gibi düğünü düşünüyoruz büyük eşyalarımızı bıtırdık

500 lt İnox Samsung RT63QBPN Buzdolabımız

8 Kg 1400 devir Çamaşır Makinemiz

Samsung inox 6 programlı Bulaşık Makinemiz

Üzerimizden büyük bi yük kalktı çok zormuş beyaz eşya seçmek :)

Son düzenleme:
Aldıklarımı tamamen ekleyememiştim 2 gün önce aldıklarım teslim edildi tabi onun üzerine 2 posta daha alışveriş yaptım kızlar fakat annem; ''artık bırak resim çekmeyi evinde çekersin, kolileyelim hızlıca şunları'' diyip duruyorbende gizli saklı artık ne kadar çekebildiysem hemencik ekleyeyim dedim.Perdelerimiz teslim edilmiş sevdiceğime tabi nette birebir aynısını bulmak çok zor ama en azından bir fikir versin diye yinede ekliyeyim dedim.

Saten pike takımım;

yatak odası perdem;

arzum robotum;

salonun zebra perdeleri;

oturma odasının perdeleri;

giyinme odasının japon ve zebra perdeleri;

mutfak önlüğüm;

salonuma aldığım boy boy çerçevelerden bir tanesi

yatak örtüm;

görüp dayanamayıp aldığım saten nevresim takımım;

yatak odasının tülü

not: salonun japon perdelerini bulamadım,giyinme odasınada eklediğimin desensiz olanını seçtim.Artık evimi yerleştirmeye gittiğimde daha net hallerinide paylaşırım.bunun dışında beyaz zemine mor gelincik desenli ekmek sepeti,mutfak için temizlik seti,yağlık-sirkelik,tuzluk-biberlik,baharat seti,erzak kavanozu aldım hepsi tek desen olacak diye uğraşmaktan bu zamana kadar bekletmiştim.Çok şükür istediğim gibi oldu.Eğer annemin boş bir anını yakalarsam fotoğraflarını çeker eklerim.

Herkese bu koşturmacada Allah kolaylık versin

kızlar ya ben bunu aldım ama hiç araştırmadım öyle aldım işte iade etmeli miyim acaba?
(morhipodan 75 tl )

bi ev ürünü morhipodan aldım 21 parça. tabakları resimde görülmüyor.

bunu da hepsi buradan mı aldım bilmiyorum ama yine bir internet sitesi idi:)) günlük takımlarım için masa örtüsü ve kaşılar için cepli kaşıklıklar . 8 kişilik.

Son düzenleme:

çok hoş hepsiii canım güle güle kullanın markaları nedir bunlarınnn

Bugün ki eminönü maceramda bi sürü alışveriş yaparak son buldu

Emsan çatal bıçak takımımız

Pata Servis Srti ve Servis setimiz

Masa örtümüz, çoook beğenerek aldım değişik bir kumaşı var :)

Son düzenleme:
anladığım birsey varsa kızların işi erkeklerden cok daha zor.. ufak gibi gözüken cogu seyin fiyatı toplanınca devasa oluyor

anladığım birsey varsa kızların işi erkeklerden cok daha zor.. ufak gibi gözüken cogu seyin fiyatı toplanınca devasa oluyor

Öyle böyle değil yahu. Mutfak eşyaları hepsinden çok tutuyo. :26:
Teflonu, çelik tenceresi, seramiği, dökümü. Günlük yemek takımı, misafir için. Ohoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…