Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

attachment.php

Bunlara bayıldım beeeeeeeeen
Nerden temin edebilirim acaba :26:

Keramika 6lı sevgililer günü kupası 14.90 az önce markafoniden aldım
$Keramika kupa.jpg

Keramika ay yıldızlı çerezlik 8.90
$keramika ay yıldız çerezlik.jpg

Keramika 3'lü çerezlik,tanesi 6.90,ben 2 tane alıp 6 parçaya tamamladım
$keramika çerezlik.jpg

Mutfak masa örtüm
$masa örtüsü.jpg

Nihalem
$nihale.jpg

Küpe standım 23 tl.Aslında bunu çeyiz için almadım şimdi kullanmak için aldım ama paylaşayım dedim.Belki küpesi benim gibi çok olanlara bir fikir olur.Az önce evim.netten aldım
$küpe standı.jpg

çok teşekkür ederim cevabın ve yardımın için:KK30: ama kaseler çorba koymak için biraz küçük sanırım zira yolladığın linktede kahvaltı kasesi yazıyor:KK5:

evet küçük özellikle öyle aldım ben mezelik olarak kullanırım diye çukur tabağı ve servis tabağı var günlük kullanım için 2 kişi kullanıcaz yeterli diye düşündm rica ederim yardım edebildiysem :)

ya bende bu ısıtıcısından istiyorum sanırım dün media markette gördüm alacaktım nişanlım buna 144 tl verilmez dedi caydırdı beni gizli gizli alacağım sanırım :KK70: sen ne kadara aldın acaba canım :)

bu su ısıtıcısından bende istiyorum yaaa :) ama normal surahı tıpıne alışık olunca kullanışlı olurmu benm ıcın emın olamadım.. Kenwoodun urunlerı emsallerıne oranla tabı daha pahalı ama bence degerr.. alanlar gule gule kullansınlar ınsallahhh

$fakir.jpg

Çok acelesi yoktu ama indirime girmişken almak istedim. Şu an aldığım fiyatın nerdeyse iki katı.

X