Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

evdeki tencerelerin resimlerin bulamadım bu çiçekli tencere setini babannem almıştı yanında çaydanlığıda var benimkinin

bu yemek takımı 12 kişilik çok iyi bir marka değil sanırım ama annem almıştı bunuda benimkine çok benziyor

bu yemek takımı karaca ben beğenip aldım günlük kullanmalık

bunlarda nevresimlerim

Eki Görüntüle 268340 Eki Görüntüle 268342

porland kelebekler vadisi modelinden aldım bugun 6 kişilik kahvaltı takımı ve gunluk yemek takımı oluşturdum kendimce

kızlaaaarr sizi gördüm iştahlandım vallahi:))daha evlenmeme çok var ama çok heveslendim yahu ben de artık ağırlık vereceğim çeyiz işine:))
BEN DE EN SON BUNLARI ALMIŞTIM AMA YAKLAŞIK 6 AY OLUYOR:)

geçen hafta sonu aldıklarım bir kısmının da resmini nette bulamadım:)

zen çardağı benimkisi kırmızı tabikide

bu bardakların renklisini aldım

bu kaselerin bir tanesi büyük 6 tanede küçük kasesi var

hepside indirimden çok ucuza geldi

bugün alışverişe çıktık annemle.daha önce netten beğendiğim büyük parçaları görmeye gittim ve orda gördüklerimle harmanlayıp iyi bir karar vermek için bir sürü yer gezdim:)bunları aldım arkadaşlar,yemek takımı biraz içime sinmese de hepsini bayıla bayıla aldım :) daha güzelleri de sizlerin olsun..ahan da ;

Merhaba bıçak setin emsan olmalı, bende bu üründen istiyorum, nereden ve ne fiyata aldığını öğrenebilir miyim?

nişanlım kuş hastası onun ısrarıyla ikeadan aldığımız tepsimiz

aryıldız gunluk kullanmalık aldığım kuçuk çaydanlık

mehtap krep tavası

surekli kek kalıbı alıyorum bu artık sonn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…