Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Bu da migrostan aldığım cam sürahi bardak takımı.
$Paşabahçe su takımı-günlük.jpg

evdeki tencerelerin resimlerin bulamadım bu çiçekli tencere setini babannem almıştı yanında çaydanlığıda var benimkinin:KK37:

$Grandeur-3-lu-Guvec-Tencere-Seti-04842A__38287960_0.jpg

bu yemek takımı 12 kişilik çok iyi bir marka değil sanırım ama annem almıştı bunuda:KK34: benimkine çok benziyor

$912-85-01.jpg

bu yemek takımı karaca ben beğenip aldım günlük kullanmalık

$kirmizimosaik_z1.jpg

bunlarda nevresimlerim :KK34:

$1159_buyuk_zoom.jpg Eki Görüntüle 268340 $nevresim_image005.jpg Eki Görüntüle 268342

porland kelebekler vadisi modelinden aldım bugun 6 kişilik kahvaltı takımı ve gunluk yemek takımı oluşturdum kendimce:KK66:

$kelebekler_vadisi.jpg $kelebekler_vadisi2.jpg

$yaprak-uyku-st-mavi1.jpg $cool-line-pike1.jpg kızlaaaarr sizi gördüm iştahlandım vallahi:))daha evlenmeme çok var ama çok heveslendim yahu ben de artık ağırlık vereceğim çeyiz işine:))
BEN DE EN SON BUNLARI ALMIŞTIM AMA YAKLAŞIK 6 AY OLUYOR:)

geçen hafta sonu aldıklarım bir kısmının da resmini nette bulamadım:)

$GURALLAR-ZEN-12-039-LI-RENKLI-CAY-BARDAGI-VE-TABAGI__43258610_0.jpg zen çardağı benimkisi kırmızı tabikide

$NEC14.jpg bu bardakların renklisini aldım

$ADR05.jpg

$98332.jpg bu kaselerin bir tanesi büyük 6 tanede küçük kasesi var

hepside indirimden çok ucuza geldi

bugün alışverişe çıktık annemle.daha önce netten beğendiğim büyük parçaları görmeye gittim ve orda gördüklerimle harmanlayıp iyi bir karar vermek için bir sürü yer gezdim:)bunları aldım arkadaşlar,yemek takımı biraz içime sinmese de hepsini bayıla bayıla aldım:nazar: :) daha güzelleri de sizlerin olsun..ahan da ;
$yemek takýmý.jpg $emsan çkb seti.jpg $emsan býçak seti.jpg $emsan sepia 22 parça tencere seti.jpg
$emsan kuðu 6 parça midi tencere seti.jpg $homend blender.jpg
$homend doðrayýcý.jpg $homend mikser.jpg

bugün alışverişe çıktık annemle.daha önce netten beğendiğim büyük parçaları görmeye gittim ve orda gördüklerimle harmanlayıp iyi bir karar vermek için bir sürü yer gezdim:)bunları aldım arkadaşlar,yemek takımı biraz içime sinmese de hepsini bayıla bayıla aldım:nazar: :) daha güzelleri de sizlerin olsun..ahan da ;
Eki Görüntüle 278978 Eki Görüntüle 278977 Eki Görüntüle 278979 Eki Görüntüle 278980
Eki Görüntüle 278981 Eki Görüntüle 278982
Eki Görüntüle 278983 Eki Görüntüle 278984

Merhaba bıçak setin emsan olmalı, bende bu üründen istiyorum, nereden ve ne fiyata aldığını öğrenebilir miyim?

nişanlım kuş hastası onun ısrarıyla ikeadan aldığımız tepsimiz:KK34:
$ikea.JPG

aryıldız gunluk kullanmalık aldığım kuçuk çaydanlık

$224_buyuk.jpg

mehtap krep tavası:KK51:

$CEM-TEFLON-NERO-KREP-TAVASI-26CM.JPG

surekli kek kalıbı alıyorum bu artık sonn:26:

$kek kalıbı.jpg

X