Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

cnm çay setini nerden aldın bide schfer in o setinden bende alcam ama bı sıte bulamadım varmı bildiğin
canım çay seti dediğin rose olan sanırım değil mi .. .Onu markafoniden aldım çok da hoşuma gitti geldiğinde de inceledim oldukça kullanışlı cam kaşıkları hariç. Markafonide sürekli tekrar ediyor kampanyası bakabilirsin oradan.İstanbul temalı flan da var.schafer in çeyiz setini mağazadan aldım. Ama şimdiki aklım olsa karaca çeyiz seti alırdım çok güzel modelleri ve seçenekleri var. Kullanım bakımından da kullanmadan birşey diyemeyeceğim... Nerede oturuyorsun yönlendirebileceğim mağazaları söyliyim canımm

canım çay seti dediğin rose olan sanırım değil mi .. .Onu markafoniden aldım çok da hoşuma gitti geldiğinde de inceledim oldukça kullanışlı cam kaşıkları hariç. Markafonide sürekli tekrar ediyor kampanyası bakabilirsin oradan.İstanbul temalı flan da var.schafer in çeyiz setini mağazadan aldım. Ama şimdiki aklım olsa karaca çeyiz seti alırdım çok güzel modelleri ve seçenekleri var. Kullanım bakımından da kullanmadan birşey diyemeyeceğim... Nerede oturuyorsun yönlendirebileceğim mağazaları söyliyim canımm
maalesef erzincanda oturuyorum cnm ama nişandan sonra istanbula gidip alışveriş yapmayı düşünüyorum

Bunları nereden aldın çok tatlılarmış ...Ben daha iğne bile almadım kızlar.Herşey bianda oldu daha evlenmeyi düşünmezken şuan nişanlıyım :) ve düğünede pek vakit yok hiç hazırlık yapmamamıştım şuana kadar :KK50:
nevresimler karaca home fincanlarda bievden canım yavaş yavaş almaya başla derim modası geçmez bu tür şeylerin sonradan çok sıkılırsın :)

llvg0l0iigb7qeapdnjx.jpg
pr_01_815_max.jpg
pr_01_818_max.jpg
wmxxa3jrololtp5iifav.jpg
lir0qvpjul8oazhckrzo.jpg
wnqlobhekrfrbdsjk6qx.jpg

200X-201410190041_ggmavi.jpg
200X-2014101722438_bgfbfgb.jpg

X