Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Kızlarr yine bennn
Can ve canan çay kaşıklarım, can ve canan kahve kaşıklarım (ben tatlı kaşığı olarak kullanacağım) Paşabahçe diamond mini mini likör bardaklarım (bunların büyükleri de var ben bunları kahve yanı su bardağı olarak da kullanacağım <3 ) Gürallar çay setim

Eklentiler

• $yr7c.jpg
    173,4 KB · Görüntüleme: 151
  • $FB,70233,59,nehir-can-canan-cay-kasigi-catal-bicak-nehir.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 158
  • $images.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 155
  • $FO,6936,50,gurallar-artcraft-13-parca-diva-cay-seti.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar

Tül perdem

Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında

Bunlarda yatak odamızın gülleri

Güle güle kullann :) Ben de bu gürallar çay setinden iki kutu alıp 12 kişiliğe tamamladım. kutusu 10 tl den aldım.

Güle güle kullann :) Ben de bu gürallar çay setinden iki kutu alıp 12 kişiliğe tamamladım. kutusu 10 tl den aldım.

Tesekkurler canım :) ben de 10 liraya aldim hakmar ekspressten ama buldugum gorsel bu sekildeydi :) ben tek kutu aldim cünkü kalanlarda defo kirik vs vardi tek saglam olan benim aldigimdi sen de en guzel gunlerde kullan :)

canım perdelerin ne kadara mal oldu çok güzeller yaa maşallah

Nevresimlerim :)

Karacahome sevgililer günü özel nevresim ve battaniyem

Pike takımlarım

Eki Görüntüle 968189
4mevsimim :)

Gelelim mutfağa :)
Rendem (benimkisi 3.sü :))

blender setim :)

su ısıtıcım :)

yemek takımım :)

catal bıcak setim :)

Rabbim hepimize güzel günlerde ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin :):)

Eklentiler

• $6926426331334_1_org.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 147
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…