• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

canım masanı cok begendim... Nerden aldığın hakkında bilgi verebilir misin? Tabi fiyatınıda söylersen sevinirim...

canım masanı cok begendim... Nerden aldığın hakkında bilgi verebilir misin? Tabi fiyatınıda söylersen sevinirim...

Teşekkür ederim...Bayrampaşa ikeadan aldım tatlım..Yeni ürünleri sanırım daha önce görmemiştim ben hiç..89 tl ya aldım ayrıca..

Son düzenleme:
bide farklı renkleri var mıydı canım? Tahta yada kırmızı falan? Çok soru sordum ama kusura bakma:S

bide farklı renkleri var mıydı canım? Tahta yada kırmızı falan? Çok soru sordum ama kusura bakma:S

hatırladığım kadarıyla kahve tonlarında vardı kırmızısı hiç dikkatimi çekmedi :26::26:
Bu rengi var bildiğim tatlım
$norbo-katlanir-duvara-monte-masa.webp

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım çok daha iyileri sana nasip olur inşallah.

Son 37 günümüz kaldı düğüne zaman bulup son aldıklarmı nikah kıyafetimi filan ekleyemiyorum ama ilk fırsatta onları da eklicem.

Sayfamı çok ihmal ettim ama son 34 gün kaldı kendime dahi zaman ayıramıyorum :25::25::25: önümüzdeki hafta sonu çeyizlerimizi serecez baba evime onlarla beraber son aldıklarımı da eklerim kızlar

Bugün çeyiz sermeye başlıyoruz baba evine kızlar haftaya onların resimlerini de eklerim..Bugün nişanlım ve annemle ufaktan sermeye başlıcaz yarın komple bitiricez kısmetse...

Back
X