çeyizlerimi resimli olarak sergiliyorum huzurlarınızda

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
arkadaşlar maglum evlenmeme daha 2 yıl var sevgilim askerde şimideden alabildiklerimi aldım resimleri bulmakta zorlandım çünki çeyizime aldıgım hemen kaldırıyorum netten buldugumakdıyla yüklüyorum artık fakirhaneme kararınca aldıgımı çeyizlerime başlıyorum
yeniden yüklüyorum
3047.jpg

819.jpg

bu yatak örtümü uzun zamandır almayı düşünüyordum sonunda aldım.
2313.jpg

özdilek uyku setim bu fakat burda renkleri güzel çıkmamış kırmızılar koyu pembe gibi çıkmış geçen sene almıştım bunu da
2275.jpg

[saren nevresim takımım metrocitiy deki sarevden almıştım.
3715.jpg

1530.jpg

1538.jpg

geçen sene almıştım battaniyelerimi
1599.jpg

1611.jpg

tavayı mor aldım aslında bu rengi buldugum için bunu ekledim
3184.jpg

bu rendeninde pembe olanını aldım.
1616.jpg

arzum tostuçu bunuda geçen sen aldım.
1634.jpg

1637.jpg

1639.jpg

1642.jpg

1646.jpg

1647.jpg

1661.jpg

1664.jpg

1665.jpg

1667.jpg

1198.jpg

3795.jpg

1671.jpg

1679.jpg

3758.jpg

daha ekleyemedeğim birçok şeyvar yemek takımım fincan takımım vs onlar kolide oldugu için çekemedim açınca çekicem arkadaşlar...
buda yeni aldıgım saatim kızlar
923.jpg

2962.jpg

2969.jpg

3173.jpg

Son düzenleme:
Canım ben yardımcı olmak ısterdım ama bılmıyorum :( ınan yÜklemeyı kızlardan bırı gelır yardımcı olur ınŞ.

güle güle kullan hepsini canım.. mor lila pembe kombinesi yapıyorsun sanıyorum..hayet şeker:)

aldıkların cok guzel canım gule gule kullanırsın inşallah ben bu aralar bıcak setlerıne bakıyorum sen nerden ? ????senınkı hosuma gıttı bıcakların sayısı fazla degıl tam ıyı bence

aldıkların cok guzel canım gule gule kullanırsın inşallah ben bu aralar bıcak setlerıne bakıyorum sen nerden ? ????senınkı hosuma gıttı bıcakların sayısı fazla degıl tam ıyı bence

hım canım salı pazarından almıştım bizim buralardan ucuzdu hemen aldım 15 TL di.

zehracım hepsini çok beğendim güle güle kullan inşallah sende beğendiğin taç kelebekli yatak örtüsünü alabilirsin bitmeden çünkü çok güsell

zehracım hepsini çok beğendim güle güle kullan inşallah sende beğendiğin taç kelebekli yatak örtüsünü alabilirsin bitmeden çünkü çok güsell

teşekkür ederim canım siyah beyaz olanını alıcam ben yatak odamı siyah beyaz düşünüyorum.ama 2 yıl sınra fikrim ne olur bilemiyorum napsam acaba alsammı almasammı.kızlar sizde birşeyler söyleyin.

Back
X