• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyızlerım

kkkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
31
0
36
İzmir

Eklentiler

• $10488_buyuk.webp
    $10488_buyuk.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $13392_buyuk.webp
    $13392_buyuk.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $6021285291_0520c13258.webp
    $6021285291_0520c13258.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $Gelinpike.webp
    $Gelinpike.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $www.hesaplianne.com.webp
    $www.hesaplianne.com.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $images.webp
    $images.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 65
canım yatak odasından başlamakla iyi etmişsin hepsi güzel güle güle kullan english home nevresimin çok güzel bende kısmet olursa almak istiyorum ki zaten rengine bayıldm ve ilk örtün muhteşem .:nazar:güle güle kullan devamını bekliyoruz.

canım yatak odasından başlamakla iyi etmişsin hepsi güzel güle güle kullan english home nevresimin çok güzel bende kısmet olursa almak istiyorum ki zaten rengine bayıldm ve ilk örtün muhteşem .:nazar:güle güle kullan devamını bekliyoruz.

devamını koyacagım da bır turlu ekleyemıorum aynı sayfaya yardım edermısınız???

Eklentiler

• $karaca yemek takýmým.webp
    $karaca yemek takýmým.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66
  • $images.webp
    $images.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $hisar elektrikli kahve makýnem.webp
    $hisar elektrikli kahve makýnem.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $bunun kahvaltý takýmýný aldýk.webp
    $bunun kahvaltý takýmýný aldýk.webp
    6 KB · Görüntüleme: 62
  • $blender setim.webp
    $blender setim.webp
    5 KB · Görüntüleme: 65
  • $korkmaz dora 89 parça yemek takýmý.webp
    $korkmaz dora 89 parça yemek takýmý.webp
    3 KB · Görüntüleme: 57
  • $teflon tavalarým 3 tencere 3 tava aldým bunlardan.webp
    $teflon tavalarým 3 tencere 3 tava aldým bunlardan.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
bende bunların cok ıı olduklarını duymustum. özellıkle utu de kazanlı cok yer kaplayan aletlerden almaktan kacındım. bu cok ıcıme sındı.

Evet canım özellikle ütünün dakikada püskürttüğü buhar gücü çok yüksek philipsin en iyi ütüsü bu.
Kazanlılar bence de çok yer kaplar bana pek uygun gelmedi.
Elektirik süpürgesi tek philipsin değil zaten filitreli süpürgeler içinde en iyisi.Maratonun gücü tartışılmaz:16:

yanlız ikisi toplamda neredeyse 1000 tl gibi bir rakam ediyor o yüzden biraz daha beklesinler:43:

Güle güle kullan canım bu arada aldıklarının hepsi çok güzel

Evet canım özellikle ütünün dakikada püskürttüğü buhar gücü çok yüksek philipsin en iyi ütüsü bu.
Kazanlılar bence de çok yer kaplar bana pek uygun gelmedi.
Elektirik süpürgesi tek philipsin değil zaten filitreli süpürgeler içinde en iyisi.Maratonun gücü tartışılmaz:16:

yanlız ikisi toplamda neredeyse 1000 tl gibi bir rakam ediyor o yüzden biraz daha beklesinler:43:

Güle güle kullan canım bu arada aldıklarının hepsi çok güzel

cok tesekkur ederım canım sagoll. evet pahalılar ama bır kere alınıo dıyenlerdenım :D

:nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun topiğin güzel günlerde kullan çeyzini çok güzeller :)

çeyizinde göze batıcak büyük şeyleri almışsın hepsini güle güle kullan:) şu elektrik süpürgesinden bende alıcam ama pahalı geliyor:14:

çeyizinde göze batıcak büyük şeyleri almışsın hepsini güle güle kullan:) şu elektrik süpürgesinden bende alıcam ama pahalı geliyor:14:

aslında daha eklenecek cok sey var hepsını yavas yavas ekleyecegım. supurgem konusunda hep olumlu yorumlar alıorum tavsıye ederım...

Back
X