- 21 Ekim 2011
- 343
- 19
- 118
Masallahhh canım ne güzel seyler almıssınn![]()
tesekku ederm canım daha ıyıleri senın olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahhh canım ne güzel seyler almıssınn![]()
ayy ne tatlı telaşlar bende yeni atlattım, 3 aylık evliyim.. ama çeyiz alışverişlerimi çok özledim.. insanın hayalini kurduğu evi için bişeyler alması ne kadar güzel bir duygu, tadını çıkarın :))
çeyizine aldığın herşey çok güzel ve kullanışlı güle güle kullanmanı dilerim. saklama kaplarını bol bol almışsın çok işine yarıyor, cam olanları tercih etseymişsin keşke daha sağlıklı..
arçelik çaycından çok memnun kalacaksın bende de var aynısı en sevdiğimiz eşyalarımızdan biri olur kendileri, çayımızı demleyip odamıza alıyoruz biz tv izlerken oda mavi mavi kaynıyor orda çok güzel bir görüntü :)) keşke ayrıca cattle da almasaymışsın, ben cattle olarakta çaycımın altını kullanıyorum inanılmaz hızlı bir şekilde kaynatıyor suyu
bakliyatlarını koyacağın plastik kaplardan da var bende aynılarının yeşili, onlarda çok kullanışlı.. tekrar güle güle kullanmanı dilerim. sağlıkla mutlulukla inşallah..
taç madam yatak örtümüzde rengi ve modeliyle aynıymış :)
çok fazla yatak örtüsü almamanı tavsiye ederim çünkü kullanılmıyor bile, heleki çalışan bi bayansan.. pamuk saten nevresim takımlarının desenleri zaten o kadar güzel oluyorki üstlerini kapatmayada kıyamıyorsun :)
güle güle kullan canım çeyizciklerini,hepsi birbirinden güsel![]()
manısa merkez batı kışla cnm acemılıkte
Güzel günlerde kullan inşallah. sendemi bizdensin asker bekliyosunhayırlısıyla gelsinler kullanalım çeyizciklerimizi
![]()
amıın canımm amınnn nereye dustu askerın
ağrı dogubeyazıt canım. geneli batı çıktı bizim doguya. hayırlısı işte geçiyo bi şekilde