Çeyizle kafayı bozan bi ben miyim :)

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
kızlar ya çeyiz olayına fazla mı kafayı takıyorum acaba?

evdekiler "yeter artık :41: " durumundalar resmen... önce marka araştırması yapıyorum...hangisi kaliteli diye...sonra internetten siteleri takip edip beğendiğim ürünlerin en uygun fiyatlarını araştırıyorum..yatak odasının çoğunu internetten aldım..hatta alıp beğenmeyip geri verdiklerim oldu :1:

nişanlım sağolsun pek ses etmiyo ama mesela esseden aldığımız tencerelerde biraz gitgel oldu kararsızlığımdan dolayıı... kimi arkadaşım "sonunda hepsi tencere tabak çanak" diyo ama...bence birşeye para veriyorsak eğer en iisi olmalı bunun içinde araştırmak şart...

ben biraz abarttım mı sizce :1:

kızlar ya çeyiz olayına fazla mı kafayı takıyorum acaba?

evdekiler "yeter artık :41: " durumundalar resmen... önce marka araştırması yapıyorum...hangisi kaliteli diye...sonra internetten siteleri takip edip beğendiğim ürünlerin en uygun fiyatlarını araştırıyorum..yatak odasının çoğunu internetten aldım..hatta alıp beğenmeyip geri verdiklerim oldu :1:

nişanlım sağolsun pek ses etmiyo ama mesela esseden aldığımız tencerelerde biraz gitgel oldu kararsızlığımdan dolayıı... kimi arkadaşım "sonunda hepsi tencere tabak çanak" diyo ama...bence birşeye para veriyorsak eğer en iisi olmalı bunun içinde araştırmak şart...

ben biraz abarttım mı sizce :1:

İşte bir ben daha :9:

Yok abartmıyorsun canım, ilk defa kendi evini kurmanın bir heyecanı var öncelikle. sonra dediğin gibi, İnsan kendine alırken daha bir kıymet veriyor aldığı herşeye.
Doğal olarak 1 kere alıyorum bari tam alayım diyorsun ve araştırıyorsun. Çok ta güzel yapıyorsun :32:

Bende herşeyimi araştırarak, kafa yorarak, kıyaslayarak aldım. En uygununu aradım, kendi keseme göre alabileceğim herşeyin en kalitesini almaya çalıştım.
Netice itibariyle içime sinerek aldım.

İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur :34:

bende çeyizle kafayı bozmuş durumdayım ama benimki pek seninkine benzemiyor :) ben her gördüğümü fiyatına bakmadan almak istiyorum

bana kalırsa çeyiz bölümündeki bütün arkadaşlar bende dahil senin gibi :ssz: bişey alırken enine boyuna araştırıyoruz genelde de netten alışveriş yapıyoruz o yüzden kafana takma yalnız deilsin :1:

Bende öyleyim bişey alırken acaba kalitelimi ilerde bir sorun yaşarmıyım diyorum sonra alıyorum aklım esiyor acaba başka renginimi alsaydım diyorum sonra diyorum acaba fazlamı alıyorum ev tıkış tıkış dolarsa ne yaparım diyorum ki ben en çok çarşaf tarzı yatak odası tekstili ile mutfak eşyalarını çok alıyorum elimin önünde olsun istiyorum nedense şimdi evdede öyle alışığım ya ondan.çarşafım fazla olsun diyorum hai gelen giden olurda tertemiz çıkar ser sonra yıka kaldır değişik değişik havlu mesela çok tüketirim ben ve tabak çanak çok tüketirim yani olsun olsunda ilerde neme lazım rezil olmayım gelene gidene diyorum.nede olsa baba evinin canı sağolsun :1::1:al al bitmezzz bu çeyiz hep bide şundan bide bundan alayım tamam dersin elin durmaz :52::52:

Yalnız değilsin şundan 1-2 ay öncesine kadar hiçbir şeyim yoktu ama şimdi bakmadan duramıyorum. Sürekli çeklerle alışveriş yapıyorum, acayip uyguna ve süper şeyler gelince daha da gaza geliyorum. Hep ufak tefek şeyler aldım şu ana kadar ama ürünler geldikçe çok mutlu oluyorum. :))

kızlar ya sağolun :)

iyi bi ben değilmişim :46: abartıyosun diyen herkese söylücem bundan sonra :16: ben sırf kendime değil başkasına alırken bile kullanışlı olsun alınmış olmak için olmasın diye bile kırk takla atarım iş kendim oluncada böyle oldu haliylee....

hepinize tekrar tekrar teşekkürlerr :16: :16: :16:

işte kendimm gibi biri :) bende kafayı yemiş durumdayım ev katolog doldu ama ben şuanda araştırma kısmındayım. Fiyat araştırması yapıyorum daha karar verip alamadım bile ben. Alsam bi yerden başlamış olucam başlayamıyorum bende kafayı yemiş durumdayım :S

Back
X